Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a menyasszonyomat, most elhagyott, de tudom, hogy nagyon hülye voltam. Lenne még esélyem nála? Bővebben lent!
Aki azt modnja, hogy egy csók az semmi, kívánom neki, hogy a kedvese sok ilyen semmiséget kövesse el :) Mert aki egyszer megteszi, az máskor is fog olyan állapotba kerülni. Ezért ez teljes mértékben nem hogy szakító, de váló ok is. Ugyanis egy boldog kapcsolat alapja a bizalom, ami egy ilyennel megszűnik létezni. Örökre.
Úgyhogy, hapsikám, keresd fel azt a számodra elég vonzó lányt, nála még biztos van esélyed. Jobbat úgysem érdemelsz.
Én nem látok sok esélyt rá, hogy kibéküljetek. Sajnos vállalnod kell annak a következményét, hogy megcsaltad a párodat, mert mint írtad, nálatok már egy csók is megcsalásnak számít. Arról nem is beszélve, hogy nem ez volt az első botlásod. "Fool me ones - shame on you, fool me twice - shame on me"
A békülést se erőltesd, mert azzal csak rontasz a dolgon, ha van még min.
megbocsájtott már! 1x.
Mit vársz?
Lenne majd 3. alkalom is.
Sorry
Tényleg buta voltál h megcsaltad pláne ha már a menyasszonyod volt. Az esküvő mostanába lett volna?
22/L
Pont kortárs vagy..
Nézd...hazugságot meg megbocsájt az ember ha megvizsgálja miről van szó..
De ezt az 1 csók semmiség dolgot felejtsük már el...
Hibát követtél el...amit azt hiszem be is láttál valahol..
Én saját meglátásomból tudom nem bocsájtanék meg a vőlegényemnek ha ilyet tenne..
Hiszen hol van a tisztelet,a szerelem és a hűség ebben az egészben ha ehhez hasonló dolgokat teszel...ráadásul mint írtad nem először...
Ide illik a mondás....biztosat bizonytalanért.....hidd el..nem éri meg....
Lehet elvesztetted Őt....nem kizárt hogy sosem ölelheted újra...
Ha így is lesz..legalább tanulj belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!