Hogyan beszéljem rá a menyasszonyomat hogy ide adja az autót?
Egy hétre kellene megválnia az autótól, amit ráadásul tőlem kapott.
Nem egy nagy cucc a kocsi, 14 éves peugeot 206os.
Összesen 800 km-t mennénk vele és 5 napig az autó ott lenne hagyva Budaörsön, és ettől félti.
De még ezen kívül különböző kifogások, hogy én egyszer sem vittem szerelőhöz, nem érdekel hogy folyik a szervó, nem érdekel hogy nem jó a ventilátor és amiatt is fél hogy felfő.
Nem adta ide így közöltem vele az ő autója, tegye ő rendbe, mert én nem fogom.
Valahogy rá kell beszéljem mert a munkatársamé szervízbe kerül így nem fogunk tudni azzal jönni.
Nem hiszem el hogy félt egy 400.000ftos autót.
"Nem adta ide így közöltem vele az ő autója, tegye ő rendbe, mert én nem fogom." - na ne, tényleg menyasszonyod van?
Mert ez a kijelentés pont úgy hangzott, mintha Pistike mondta volna Jucikának az 1/b-ben...
Ha úgy hisztizel, hogy egy 3 éves kislánynak is becsületére válna, akkor ne csodálkozz, hogy ő így áll hozzád.
"hogy én egyszer sem vittem szerelőhöz, nem érdekel hogy folyik a szervó, nem érdekel hogy nem jó a ventilátor"
"tegye ő rendbe, mert én nem fogom. "
Ezek szerint eddig sem foglalkoztál vele. Mi változna?
Ezt régen mondtam ( persze tényleg nem vittem soha szerelőhöz az egy év alatt) és ő ezzel most hozakodott elő, mert ő félti, és hogy tőle senki jobban nem figyel az autójára.
Olyan gáz az autó hogy a lámpánál 5 alkalommal fulladtam le kb, és szerinte én nem értek hozzá, csak azért mert ő érzi hogy hol fog.
:-S
Miért akartok összeházasodni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!