Hogyan beszéljem ezt meg a párom családjával? Egyáltalán próbáljam ezt velük megbeszélni?
Semmi értelme velük beszélni, hiszem amint írod, a kapcsolatotokat próbálják kikezdeni.
Esetleg vedd fel ahogy ilyenkor viselkedik és mutasd meg neki.
Gyerekek vannak?
Sokkal konkrétabban nem tudom leírni, mert ilyenkor minden baja van és semmi sem jó, kezdve azzal, hogy rosszul aludt, kényelmetlen a matrac, hideg a papucsa, túlpörkölték a kávét és én meg túl sokáig főztem, a kenyér rágós, a szalámi száraz, a felvágott rossz ízű, nincs kedve munkába menni, ennyi pénzért nem éri meg kikelni az ágyból stb. és ez folytatódik egész nap. A gyerekek idegesítik, elrontottuk velük az életünket...
Ha viszont nem találkozik a rokonaival, akkor vidám, mindenben meglátja a jót, mindenkihez van egy kedves szava, a gyerekekkel pedig fél napokra el tud menni sétálni, csavarogni, játszótérre, cukrászdába, kirándulni. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Utólag tisztában van vele, hogy hogyan viselkedett, de akkor nincs. Ez a dilis időszak kb 1 hét szokott lenni, de tovább tart, ha még hívogatják is egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!