Nagyon összevesztünk a párommal, ezért elment itthonról. Szeretném vele megbeszélni a dolgokat, de nem tudom hogyan kezdjek neki. Tudnátok segíteni?
A párommal fél éve vagyunk együtt, egy hónapja együtt is élünk. Egy előző kapcsolatából van egy 7 éves kisfia, aki borzalmasan hisztis és akaratos. A legszörnyűbb tulajdonsága az, hogy akkor hány, amikor csak akar. Ha valami nem tetszik neki és nem használ a hiszti sem, akkor elhányja magát és onnantól körülötte forog a világ.
Eddig még nem volt olyan nap, hogy végig iskolában lett volna, mert nincs kedve járni, egy kis színészkedés után jön a hányás és már hívják is a szüleit, hogy beteg.
Ezen a hétvégén velünk lett volna. Ma közösen pizzát csináltunk, de mikor készen volt, ő közölte, hogy neki rendelt kell és a házi rossz, ehetetlen. Én megmondtam, hogy vagy ez van vagy szendvics, de nem rendelünk semmit. Erre jött a hiszti, a földön fetrengős fajtából de mivel ez sem hatott meg, végighányta a nappalit. Az apja erre már ugrott is rendelt neki egy pizzát. Megpróbáltam vele megbeszélni, hogy ez a lehető legrosszabb amit csak csinálhat, de végül az lett az egészből, hogy egy kegyetlen dög vagyok, mert képes lennék szenvedni hagyni a fiát. Ezután összepakolta a fia cuccait, hazavitte az anyjához, ő pedig elment kiereszteni a gőzt a haverjaival.
Hogyan fogjak bele a beszélgetésbe? Tudom, hogy nem az én dolgom a fiuk megnevelése, de meg kellene értenie, hogy ezzel csak ártanak neki és ezzel a mi kapcsolatunkat is tönkre fogja tenni, mert én ezt nem fogom szó nélkül eltűrni.
Jól tette , hogy otthagyott es minden szava igaz volt, amit rád mondott, ami a lelketlenseget illeti
Az en lanyom is idegalapon hanyik, erzekenyebb es igy reagal a valtozasokra
Te ebben rosszindulatu manipulalast latsz es legszivesebben ördöguzöhöz mennel mint bence mostohaja.
Biztos nagy valtozas volt szamara a szulei valasa es az apja uj , modortalan baratnöje, aki minden alkalmat megragad s leckeztetrsre, persze mindezt csupa joindulatbol
Ezert nem szabad mostohat hozni , uj nöt/ ferfit a csaladba!
Tanulsagos a hozzaallasod remelem mindenkinek
A " párod" hatha végre otthagyott
"Az en lanyom is idegalapon hanyik, erzekenyebb es igy reagal a valtozasokra "
Akkor talán meg kell beszélni családon belül mi a baja, betegsége.
Már kivizsgálták és azon kívül, hogy kicst szigorúbbnak kéne lenni vele, semmi baja nincs.
Például mikor 1 éve a hányás miatt befektették egy hétre a kórházba, egyszer sem hányt. Amint hazamentek és nem kapott meg egy akkor divatos mágneses játékot, már a boltban összehányt mindent.
A nagymamánál illetve más olyan helyeken ahhol nem hat meg senkit az előadás az első próbálkozás után felhagy ezekkel.
A héten nem volt suliban, végig velem volt és egyszer sem hányt, ma hazajött az apja és indult a műsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!