Hogyan tudnám megbeszélni a barátnőmmel, hogy egyszerűen nem bírom ezt a helyzetet?
Hat ez durva, kutyaskent mondom!
Nekem a lakasban volt, de minden nap felporszivoztam es felmostam, budos sem volt. En csak ilyen feltetellel engednem, mert a belem kifordulna a hanyast kerulgetve.
Minek rögtön ennyi állat? Elég lett volna egy jól nevelt kutya is.
Kié ház? Vettétek, bérlitek?
Én úgy tartom, az állat valahol jó tanfolyam a gyerekhez. Nem csinálja jól a barátnőd sem, mert nálunk is van macska, 38 nm lakásban, de soha nem volt büdös és nem jellemző az sem, hogy összevissza hányna.
Viszont az jut eszembe, akkor is fanyalognál, ha kakis pelót kell szagolgatnod, meg babahányást, meg a pici rámolna szét mindent és hangoskodna a nap nagy részében? Ezt azért gondold végig időben.
A kutyák meg, nagytestűek, munkakutyák, egyszerűen unatkoznak.
A barátnődnek elég lett volna egy pitsakutya is, az elfér egy táskában.
Ha már ott vannak az állatok, beszéljétek meg, hogy felelősen fogtok viselkedni, vagy úgy, hogy rendben tartjátok őket és kapnak elég törődést, vagy úgy, hogy kerestek nekik megfelelő gazdit.
Legközelebb pedig mondj nemet, ne verd át se magad, sem őt, hogy el fogod tudni viselni, mert nem fogod tudni elviselni. Azt nem tudom, sosem volt állatod, hogy azt gondoltad, fel sem tűnik és nyoma sincs annak, hogy veletek vannak?
A macskakaja tényleg büdös. Az nálunk sem rózsaillatú.
Fújj, nem is értem, ebbe hogy tudtál belemenni. Én max.vagy egy kutyaára, vagy egy macskára bólintottam volna rá, de mind a kettőre semmiképp. És azt is kint engedném csak az udvaron. Mi a fenének kellett rögtön 2 kutya 2 macska?
A szaguktól-szőrüktől a lakásban hánynék, állatnak kint a helye, nem bent a lakásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!