Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párommal csúnyán összevesztü...

A párommal csúnyán összevesztünk pár napja, vajon ennyire fontos neki a békülés? .

Figyelt kérdés
Mindketten megbántodtunk, de én talán jobban. 2 napja nem is igazán szolunk egymáshoz. Én tegnap már ott tartottam, hogy talán el kellene költöznie. Végülis belealudtunk a vitába, nem beszéltünk meg semmit. Reggel egy szerelmes levél fogadott tőle a gépen, hogy mennyire szeret. Már kezdtem volna túltenni magam az egész veszekedésen, de erre este hazajött, és mikor megkérdeztem, hogy ugye ma nem megy el a szokásos péntek esti bulizására a haverjaival, hanem inkább a gyerekünkkel megyünk el valamerre, és megbeszéljük a dolgokat, mondta, hogy szo sem lehet rola, mert a pénteki buli neki szent, és igazán lehetnék megértőbb. És hogy majd holnap elmegyünk valamerre. Jogosan esett ez rosszul, vagy én vagyok túl érzékeny szerintetek? A haverjaival évek ota minden péntek este elmegy dumálgatni. Engem az zavar, hogy nem tudott volna most az egyszer kivételt tenni, ha már tudja, hogy mennyire inog most a kapcsolatunk? Vajon ezek alapján fontos vagyok neki??
2013. aug. 9. 20:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Fontos neki a békülés, de lehet, hogy ez az egyetlen kikapcsolódási lehetősége a hét végén. Ne haragudj rá. Mindenkinek jár egy kis pihenő.
2013. aug. 9. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Ezek alapján bennem az is felmerül, hogy ő fontos e neked, ha egy vita után rögtön az jut eszedbe, hogy költözzön el?
2013. aug. 9. 20:20
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Évek óta a péntek a haveroké, menjen. Bocsánatot kért, szerelmet vallott. Veszekedés meg máshol is van. Ő tette meg a kezdő békülési lépést, megbeszélni meg ráértek holnap is, addigra lehiggadtok.

Mi, nők sokszor esünk át a ló túlsó oldalára, hogy megsértődünk, duzzogunk. A házisárkányok elől, és zsaroló feleségek elől menekülnek a férfiak. Ne legyél ilyen.

Nincs otthon, csinálj frizurát, manikűröz, pedikűröz.

Este várd csábosan, mosolyogva, de fáradtan. Ha érted, mire gondoltam. Vagy ne várd. Ápoltságod reggel is látszik, mosolyod is. Jöhet a lepontozás! :)

2013. aug. 9. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha szokta tartani az ígéreteit, hogy ez és ezen a nap elmegyünk akkor ok. Akkor is rosszul esne kicsit, de tudom, hogy akkor szombaton megbeszélünk mindent és akkor béke lesz és nyugalom, tisztázódik minden stb. De ha alapból ilyen szempontból megbízhatatlan akkor megmondanám neki, hogy most üljünk le és beszéljük meg vagy akkor nem is vagy igazán fontos, hogy az életbe egyszer a családját válassza a haverjai helyett. De mondom ez attól függ milyen a férjed.

24/N

2013. aug. 9. 20:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontozok, minden válasz hasznos. A tárgyhoz tartozik, hogy kedden is az egyik haverjával volt, szerdán pedig este 10-re ért haza, mert szintén a haverjaival volt, mi meg itt vártuk a gyerekkel... kicsit sok.
2013. aug. 9. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Ezt c sak a melegekbe csinálja vagy amúgy is elvolt ennyit? Mit dolgozik a párod?
2013. aug. 9. 20:27
 7/12 A kérdező kommentje:
tanár.
2013. aug. 9. 20:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a haverjai fontosabb neki, mint a békülés. Levett téged a lábadról, hogy kiirta a gépre, hogy szeret. Számára ezzel el van intézve a békülés.

Mondd neked mikor jut idõd kikapcsolódásra, mert ha te is el vagy engedve tõbbszõr a barátnõiddel,akkor jogos, hogy elmegy õ is a megszokott idõben.

2013. aug. 9. 21:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Haverok...kössetek kompromisszumot. Nekem sem esett volna jól, ráért volna legközelebb haverozni, hiszen te vagy a felesége! Próbáljátok csendesen megbeszélni!
2013. aug. 9. 21:50
 10/12 anonim válasza:

Míg a pasi a haverokkal bulizik majd minden este, addig a feleség otthon várja a gyerekkel. Ez aztán a normális férj, követendő példa, mintaapa.

Először én is azt írtam volna, hogy hát a haverokkal már megbeszélte, biztos sokat dolgozik egy nap járhat neki is... de hogy írod hogy minden nap az övé, így nagyon nem fer.

Most már nem lenne értelme olyasmit írni, hogy az ilyen pasi nem férjnek való, már meg kell oldani nincs mese. De nem lesz könnyű ha ennyire önző és nem érdekli a családja sem :(

2013. aug. 9. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!