A párommal csúnyán összevesztünk pár napja, vajon ennyire fontos neki a békülés? .
Évek óta a péntek a haveroké, menjen. Bocsánatot kért, szerelmet vallott. Veszekedés meg máshol is van. Ő tette meg a kezdő békülési lépést, megbeszélni meg ráértek holnap is, addigra lehiggadtok.
Mi, nők sokszor esünk át a ló túlsó oldalára, hogy megsértődünk, duzzogunk. A házisárkányok elől, és zsaroló feleségek elől menekülnek a férfiak. Ne legyél ilyen.
Nincs otthon, csinálj frizurát, manikűröz, pedikűröz.
Este várd csábosan, mosolyogva, de fáradtan. Ha érted, mire gondoltam. Vagy ne várd. Ápoltságod reggel is látszik, mosolyod is. Jöhet a lepontozás! :)
Ha szokta tartani az ígéreteit, hogy ez és ezen a nap elmegyünk akkor ok. Akkor is rosszul esne kicsit, de tudom, hogy akkor szombaton megbeszélünk mindent és akkor béke lesz és nyugalom, tisztázódik minden stb. De ha alapból ilyen szempontból megbízhatatlan akkor megmondanám neki, hogy most üljünk le és beszéljük meg vagy akkor nem is vagy igazán fontos, hogy az életbe egyszer a családját válassza a haverjai helyett. De mondom ez attól függ milyen a férjed.
24/N
Szerintem a haverjai fontosabb neki, mint a békülés. Levett téged a lábadról, hogy kiirta a gépre, hogy szeret. Számára ezzel el van intézve a békülés.
Mondd neked mikor jut idõd kikapcsolódásra, mert ha te is el vagy engedve tõbbszõr a barátnõiddel,akkor jogos, hogy elmegy õ is a megszokott idõben.
Míg a pasi a haverokkal bulizik majd minden este, addig a feleség otthon várja a gyerekkel. Ez aztán a normális férj, követendő példa, mintaapa.
Először én is azt írtam volna, hogy hát a haverokkal már megbeszélte, biztos sokat dolgozik egy nap járhat neki is... de hogy írod hogy minden nap az övé, így nagyon nem fer.
Most már nem lenne értelme olyasmit írni, hogy az ilyen pasi nem férjnek való, már meg kell oldani nincs mese. De nem lesz könnyű ha ennyire önző és nem érdekli a családja sem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!