Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk, most mit tegyek? HElp, nagyon fontos
Én távkapcsolatban éltem 2,5 évig aztán összeköltöztünk. De ez nagyon személyiségfüggő, hogy ki hogyan bírja. Előtte mi tisztáztuk, hogy még a távkapcsolat is jobb, mint ha külön lennénk, mert annyira szeretjük egymást.
Amennyiben Ő nem akarja a távkapcsolatot, akkor ne erőltesd. Nem valószínű, hogy így lehet komoly. Az, hogy valaki tart tőle, az teljesen normális, de az érzéseinek erősebbnek kéne lennie.
Beszéljétek meg egyszerűen azt, amivel megbántott. Én a heyedben nem húznám az agyát ilyen játékokkal, szerintem ez úgy sem gondolkodtatja el a legtöbb férfit. Esetleg azon gondolkozik el szerintem, hogy megéri -e neki, hogy szórakozol vele.
Szerintem gondolj bele, ha Te megbántottad volna, nem sértődnél -e meg, ha az párod még húzná az idegeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!