Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk, most mit tegyek? HElp, nagyon fontos

Figyelt kérdés
van egy pasi, nem jarunk csak kavarunk vagyis 2x lefekudtunk(7 honap utan) 11 honapja ismerem....azota is tartjuk a kapcsolatot, alitolag azt mondta a baratjanak h erez irantam valamit, de nem enged kozelebb szivehez mert taol lakunk egymastol es fel a tavkapcsolattol...szoval 2 napja nagyon megbantott,es szeretne megbeszelni! Ugy erzem ez egy jo lehetoseg lenne arra hogy elgondolkodtassam hogy mit is akar tolem...szerintetek hogy tegyem ezt? egybol ne bekuljek ki vele igaz? hagyjam h szenvedjen meg egy kicsitt?( ha erdeklem), mivel tudnam elerni azt hogy elgondolkodtassam, mit mondjak neki? v mit tegyek??? segitsetek legyszi
2010. jan. 26. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
ha nem akar távkapcsolatot akkor úgyse fogtok összejönni, jobb ez így ,feleslegesen me ne szopasd hogy úgy teszel mintha nem akarnál kibékülni az senkinek sem jó!
2010. jan. 26. 17:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Én távkapcsolatban éltem 2,5 évig aztán összeköltöztünk. De ez nagyon személyiségfüggő, hogy ki hogyan bírja. Előtte mi tisztáztuk, hogy még a távkapcsolat is jobb, mint ha külön lennénk, mert annyira szeretjük egymást.

Amennyiben Ő nem akarja a távkapcsolatot, akkor ne erőltesd. Nem valószínű, hogy így lehet komoly. Az, hogy valaki tart tőle, az teljesen normális, de az érzéseinek erősebbnek kéne lennie.

Beszéljétek meg egyszerűen azt, amivel megbántott. Én a heyedben nem húznám az agyát ilyen játékokkal, szerintem ez úgy sem gondolkodtatja el a legtöbb férfit. Esetleg azon gondolkozik el szerintem, hogy megéri -e neki, hogy szórakozol vele.

Szerintem gondolj bele, ha Te megbántottad volna, nem sértődnél -e meg, ha az párod még húzná az idegeidet.

2010. jan. 26. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!