Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztünk. Ti mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk. Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Barátommal hétfőn este összevesztünk és azóta nem is beszéltünk. Én azt várom, hogy ő keressen mivel ő bántott meg engem, de szerinte ez nem igaz. Mindketten nagyon makacsok tudunk lenni, de veszekedések után mindig én keresem előbb, mert már nem bírom tovább. Ugy gondoltam, hogy most még ha nehezen bírom is, akkor is megvárom hogy ő keressen, mert különben nem fogja megérteni, hogy most tényleg haragszom rá. szerintetek jó ötlet, hogy várjam meg amig ő keres? vagy irjak neki én? mert attól meg nagyon félek h szakitani fog velem, mert h én nem is keresem...
2011. júl. 13. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem fennáll a veszélye, hogy annyira hozzászokott, hogy mindig te keresed, hogy már elvárja, hogy ez mindig így legyen, szerintem viszont ne keresd... ha emiatt szakít veled, az jól megmutatja, hogy nem áll túl erős lábakon a kapcsolatotok
2011. júl. 13. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
ha igazán szeret emiatt nem fog veled szakitani. mikor nekem ilyesmi volt én kerestem meg őt megbeszéltük és azóta is együtt vagyunk...:)
2011. júl. 13. 11:30
 3/6 anonim válasza:

Szia

Szerintem mindeeképpen várd meg, amíg ő felhív. Ha te keresed először azt foglya hinni, hogy bármikor megbánthat, úgyis pár nap múlva felhívod. Mindenképpen várj...

Remélem segítettem.

2011. júl. 13. 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Rohadtul rossz ötletnek tartom. Gyerekes, durcás, haszontalan. Azon a téveszmén alapul, hogy a párkapcsolat harc, ahol az egyik fél győz, a másik veszít. A valódi párok ellenben vagy együtt győznek, vagy együtt veszítenek.

A konkrét esetben nyereség az, ha minél előbb vége lesz a haragnak és újra jóban lesztek, együtt lesztek, élitek tovább az életet, ami véges, és ezért szerintem kár olyan balgaságokra pazarolni, mint, hogy ki engedjen először, ki hívja fel a másikat? Miközben bárki is enged, lehettek mindketten boldogok. Ha akartok.

Ha azt akarod, hogy tudja, most tényleg haragszol rá, akkor már csak azért is beszélnetek kell, hogy ezt elmondhasd neki. Szavakkal. Akkor Ő is elmondhatja, hogy szerinte miért nincs igazad. És a saját szempontotokból mindkettőtöknek igaza lesz. (Alapszabály.) A nehéz nem ez. Nehéz azt meglátni, a másiknak IS igaza van. A saját szempontjából. Miközben lehet nekem is igazam. Megint az van, hogy ez nem harc. Nem attól győzök, ha a másik ember veszít.

Ui.: Ne félj, senki nem születik eleve bölcsnek, az egy folyamat. Én még sehol sem vagyok benne, amit fent elmondtam, az is vagy 40 évembe került, és még csak 3 éve alkalmazom viszonylagos sikerrel. :)

2011. júl. 13. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó, nagyon bölcs gondolatok, egyetértek!!!! :)
2011. júl. 13. 11:52
 6/6 A kérdező kommentje:
utolsóelötti köszi megfogadtam a tanácsod és irtam neki, ugyhogy ma talizni fogunk és majd akkor elmondom neki, hogy még mindig morci vagyok:D
2011. júl. 13. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!