Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk. Ti mit tennétek a helyembe?
Szia
Szerintem mindeeképpen várd meg, amíg ő felhív. Ha te keresed először azt foglya hinni, hogy bármikor megbánthat, úgyis pár nap múlva felhívod. Mindenképpen várj...
Remélem segítettem.
Rohadtul rossz ötletnek tartom. Gyerekes, durcás, haszontalan. Azon a téveszmén alapul, hogy a párkapcsolat harc, ahol az egyik fél győz, a másik veszít. A valódi párok ellenben vagy együtt győznek, vagy együtt veszítenek.
A konkrét esetben nyereség az, ha minél előbb vége lesz a haragnak és újra jóban lesztek, együtt lesztek, élitek tovább az életet, ami véges, és ezért szerintem kár olyan balgaságokra pazarolni, mint, hogy ki engedjen először, ki hívja fel a másikat? Miközben bárki is enged, lehettek mindketten boldogok. Ha akartok.
Ha azt akarod, hogy tudja, most tényleg haragszol rá, akkor már csak azért is beszélnetek kell, hogy ezt elmondhasd neki. Szavakkal. Akkor Ő is elmondhatja, hogy szerinte miért nincs igazad. És a saját szempontotokból mindkettőtöknek igaza lesz. (Alapszabály.) A nehéz nem ez. Nehéz azt meglátni, a másiknak IS igaza van. A saját szempontjából. Miközben lehet nekem is igazam. Megint az van, hogy ez nem harc. Nem attól győzök, ha a másik ember veszít.
Ui.: Ne félj, senki nem születik eleve bölcsnek, az egy folyamat. Én még sehol sem vagyok benne, amit fent elmondtam, az is vagy 40 évembe került, és még csak 3 éve alkalmazom viszonylagos sikerrel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!