Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott, elvesztette a bizalmam, ti mit tennétek a helyembe? Bőv. Lent
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ti mit tennétek a helyembe ezek után?
Szóval mostanában hazudott a barátnőm párszor, azt mondta, hogy azért tette, hogy ne legyen rossz kedvem.. pedig én már az elején leszögeztem, hogy a hazugságot kerüljük, mert nem érdekel, hogy jót akart vagy sem, ezzel nekem csak rossz lesz.
Haragudtam a hazugságok miatt és már annyira bízni se tudtam benne, erre ő felhozta azt, hogy abbahagyja a cigit, erre én mondtam, hogy ha ki bírja december utolsó napjáig cigi nélkül ,akkor visszanyerheti a bizalmam, de ha átver, akkor valószínű, hogy már semmi se lesz olyan mint régen.
Szombaton pedig volt a SZIN-en, felhívott, ott mondtam neki, hogy ha akar szívjon el egy... -EGY- szálat, mert tudom, hogy jó lesik neki, ha iszik.. erre másnap találkozunk és megkérdeztem, hogy hány szálat szívott és azt mondta, hogy 3-at.. és amikor mondtam neki, hogy ennyit ér a bizalmam? ő pedig felháborodott, hogy ő nem hazudott nekem, mert elmondtam mennyit szívott és akárhányszor mondtam neki, hogy nem arról van szó, hanem arról, hogy ennyit ért neki a bizalmam, felháborodott rajta és elkezdett vitázni, meg engem okolni.. szóval semmi megbánást nem tanúsított.
jah.. és utána mondtam neki, hogy elnézem ezt a napot, de akkor tartsa be december végéig, ha azt akarja, hogy bízzak benne, erre azt mondta, hogy úgy se fogja..
Ti mit tennétek ezek után, ha ennyit érne a szerelmeteknek a bizalmatok? Mit gondoltok róla?
Igy elolvasva olyan kis dolognak tűnik ez,hogy ennyi miatt veszekedtek. A cigi és az ezzel kapcsolatos bizalom. De igazából teljesen megértelek ,mert voltam ilyen helyzetben én is a barátommal. Igazából nem te érsz neki keveset,hanem a cigi ér sokat. És ha ez igy van és még ha le is szokna,csak miattad tenné vagy titokban úgy is cigizne. Csak akkor szokjon le ha akar. És ha téged ennyire zavar ez az egész akkor sajnos olyat kell keresned aki nem dohányzik vagy pedig fogadd el,hogy ő cigizik. Én most egy olyan pasival vagyok aki nem cigizik.Mennyivel jobb Istenem. A volt barátommal rengeteget veszekedtünk hasonlóan mint ti,mert ő is hazudott,hogy nem cigizett stb.
Tudom téged itt a bizalom érdekel,meg hogy ő mennyire tart fontosnak ,de neki nagyon fontos a cigi.Ez van.
Miért ha december 31 ig nem cigizik akkor megfogsz benne bízni?
A bizalmat nem így kapod vissza, hogy cigizik vagy sem.
De ha ez annyira fontos akkor miért nem elég neked hogy bevallotta hogy elszívott 3 szál cigarettát, örülj neki hogy nem hazudott, pedig megtehette volna.
Én mikor összejöttem a párommal már 1 éve cigiztem, mondta hogy ő utálja a füstöt, nem szereti a valaki cigizik, mondta hogy örülne neki ha nem tenném én sem.
Én egyik napról a másikra leraktam a cigit mert nem akartam neki rosszat, és szerettem nagyon. Ez nem bizalom kérdése.
Azóta sem gyújtottam rá, és ez már 5 éve volt.
Én azt gondolom, hogy a barátnőd egy normálisabb pasit érdemel, olyat aki nem csinál a bolhából elefántot.
Már megbocsáss, de amit te csinálsz szegény barátnőddel (szívhatsz cigit, de ha cigizel, akkor elveszted a bizalmam, ha bevallod akkoris, ha nem akkoris blablabla), azt tizenéves éretlen tinicsajok szokták csinálni szerencsétlen pasijukkal.
1. A dohányzás szenvedélybetegség. Nem vonhatod felelősségre, ha nem sikerül neki a leszokás, mert ez az ő élete az ő problémája! Segíthetsz neki, de nem úgy, hogy hisztizel meg b@szogatod ilyesmikkel.
2. Mi az, hogy megengede neki? Ki vagy te?
3. Ha már megengedted, ő él a lehetőséggel, és be is vallja, milyen alapon vonnád felelősségre? Hát nem te engedted meg neki?! (Az mindegy, hogy csak 1 szálat, olyan mintha egy alkoholfüggőnek kínálnál csak egy pohár bort, és a végén ő lenne a hibás, hogy megint beb@szott, és megint visszaesett). Akkor most ki a hazug? Kinek nem kellene megbíznia kiben, mikor a bolondját járatod szegény lánnyal?
Legyél te is őszinte. Valld be neki, hogy nem is szereted, csak így élvezkedsz rajta. Nem tudsz örülni semminek, és az a szórakozásod, hogy igyekszel elbaxni az ő kedvét is, hogy neki se legyen olyan jó. Ha korrekt lennél és férfi lennél, akkor otthagynád, és nem szórakoznál vele.
Nem dohányzó 32/F
Hogy engesztelheti ki leszokás a cigiről a hazugságot ez nem tűnt fel? csak megvezet mert már nem is emlékszel a hazugságaira.
menj félre egyedül verd ki párszor aztán keress egy másik csajt. :)
de viccen kivül tényleg megvezetett szerintem
Ugyanmár. Ez nem a cigiről szól, csak példának írta (szerintem). Itt a bizalommal van baj. Amúgy szerintem tényleg elege lehet belőled.
És ha neked sem tetszik hogy nem őszinte veled, akkor minek eröltetni.
Második lehetőség: teszteld az őszinteségét ÉS NE A CIGIVEL, ha jól sűl el, akkor minden rendben, ha nem, akkor amúgy is szakítás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!