Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bízom benne! Hazudott nekem már nagyot. Mit tegyek?
VAgy bízz meg benne vagy legyen vége, de ez így nem jó. Előbb utóbb betegesen féltékeny leszel, ha ez a lány mégegyszer megcsal és otthagyod. A másik kapcsolatodnál is eszedbe juthat ez. Szerintem döntsél mihamarabb. Bár mondjuk én nem maradnék mellette az fix, ha már egyszer más kellett neki.
23/N
Valóban féltékeny vagy, amit nem is csodálok. De ne haragudj a barátnőd a leírtak alapján egy hisztérika, én így gondolom, akár tetszik ez a vélemény, akár nem!
Ennek a kapcsolatnak nem adok hosszú életet, mint írod 6hónapja vagytok együtt és a volt barát odaállt 3.nak. Mire számítasz?
37/N
figyelj, 2 út van: vagy úgy döntesz, hogy a hűtlensége ellenér megbízol benne, és elviseled a hisztis természetét is. ez setben tűrj, mert ezt a sorsot választottad. ha ezt nem szretnéd, dobd ki. csak az elején rossz, aztán lesz másik, és elfelejted.
(amúgy azon is elgondolkoznék a helyedben, ha hosszú távra tervezel ve, hogy aki 19 évesen már hisztis, az milyen lesz kismamaként, vagy 50 évesen, mikor klimaxol...)
Én egy percig nem bíznék a barátnődben! ebbe bele fogsz bolondulni előbb utóbb! Ráadásul még csak 19 éves! Nem sok jót jósolok nektek...
26/F
Tök mindegy mikor csalt meg! Nem? A megcsalás akkor is megcsalás, ha csak az első hónapban tette meg!
De ha rám hallgatsz azt teszel, amit akarsz, bár itt mindenki az mellett szavaz ahogy én látom, hogy már most halálra ítélt ez a kapcsolat!
Bocsi, hogy ennyire nyers vagyok!
37/N
barátom ha jót akarsz,akkor hagyd ott amíg nem késő,mert belefogsz rokkanni!!!!
tapasztalatból beszélek....soha nem fogsz megbízni benne,azt most elárulom!!!!!
a volt pasi mindig ott lesz,a barátnőd meg jó színész!!!!
és ennek így semmi értelme,mert soha nem leszel nyugodt!!
inkább válasz magadnak egy rendes lányt....
Aki r*banc volt, az is marad.
Magyarul aki egyszer megcsalt, az többször is megfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!