Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért hazudott nekem? Még mindig a volt barátnőjét szereti?
Lehet, hogy azt hitte, minden képet letörölt, mégis maradt néhány véletlenül. Én is törölgettem a képeket, amin a volt párommal szerepeltünk, aztán sokáig bele-belebotlottam egy-két fotóba róla.
Ha zavarnak a képek, akkor kérdezz rá a párodtól nyugodtan. Én nem hiszem, hogy ha úgy érezte volna, hogy van valami rejtegetnivalója előled, akkor megkért volna, hogy keresgélj a gépén, mert tudnia kellett, hogy akkor elképzelhető, hogy megtalálod őket. Nagyobb esélye van, hogy véletlenül maradtak ki a törlésből.
Nekem is megvannak a két exemről készített képek, sajnálnám csak úgy letörölni őket. Az egyikkel nagyon jó haveri viszonyba vagyok, de undorodom tőle, mint pasitól, a másiktól pedig rettegek, mert még mindig terrorizál, ha olyanja van. Mégsem töröltem a képeit, csak elraktam, egy külön mappába.
Van párom, imádom, vele tervezem leélni az életem, szóval szerintem ez nem jelent semmit.
22/L
Mondd neki, hogy ezeket találtad, ne izgulj feleslegesen, valószínűleg véletlen maradtak meg ezek a képek, és akkor majd kitörli szerintem úgy hogy te is lásd.
Bár ez amúgy hülyeség, 6 évig vele élt, akár zavar téged, akár nem, része az életének, még akkor is ha ez már egy lezárt korszak, és a fejében úgyis örökre megmarad. (lehet, hogy negatívan, de úgy se fogja elfelejteni) Persze ez fáj meg minden, de ez van, nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
ma 18:58
Ha ennyiből ilyen döntésre jutottál, igazad is van. Jobbat érdemel nálad.
És mennyi varázsgombát toltál be hogy ennyire paranoiás lettél?
De tényleg. Szakíts vele. A csávó érdekében.Ellenségemnek nem kívánnék ilyen nőt :D További kellemeseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!