Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha emiatt megfordult a fejembe hogy szakítsak vele? 3 hónapja járunk de sokszor van gyomorgörcsöm és szarnak érzem magam. Sokat hazudott a múltjáról a bnőm és nem tudom már mikor mond igazat! Elvileg tisztáztunk mindent!
Attol meg h nm te vagy az elso neki szerethet teged ugyan ugy
ha meg szuz lenne az lenne a bajod
szerintem nincs jogod beleszolni a multjaba...elvegre az mar megtortent...azert van h elfelejsd
es ha igazan szereted elfogadod ot ugy amilyen
szerintem nem kéne ez miatt szakítanod vele... ez igazságtalan lenne vele szembe. főleg ha télleg nagyon szeret téged.inkább azzal foglalkozz hogy most veled van .
:)
Nos, kedves kérdező, saját magad mondtad, hogy a múltjáról a bizalmasabb dolgokat Te szedted ki belőle. Ezek után, igazán nem hibáztathatod a lányt. Ugyanis Te akartad tudni ezeket a részleteket. Jusson eszedbe ezentúl, hogy olyat ne kérdezz, amire nem akarod hallani a választ!
Egyébként attól, hogy 19 évesen már 5 emberrel feküdt le, még nem ribi, és ha TÉNYLEG szereted, és Ő is szeret Téged, akkor ne a megváltoztathatatlan múlton rágódj, hanem tegyél azért hogy élhető és klassz jövőtök legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!