Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek ha gyomorgörcsöm...

Mit tegyek ha gyomorgörcsöm van? :S

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,világ életemben folyton nagyon izgultam,zaklatott voltam,és sokat idegeskedtem, ha felelnem kell(et),vagy ha dolgozatot kell(et) írnom,még akkor ha tanulok(tam) rá... Már mindent kiprobáltam,hogy megnyugodjak de semmi nem használt.. Egyszerűen nem tudok megnyugodni..:S Holnap kémiából írok témazárót.. 7órát tanultam rá(de tényleg!) és még mindig azon görcsölök,hogy mi lesz..:S Mit tegyek,már órák óta szenvedek.:/
2011. máj. 1. 23:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Epres danone aktyvia
2011. máj. 1. 23:11
 2/2 anonim ***** válasza:
hasmenésed nem szokott lenni. mert olvastam ezzel kapcsolatban vmi marhaságot...csak azért kérdezem. amúgy szerintem vegyél növény nyugtatókat és ne idegeskedj ezen ennyit, mert...mi az, ami a legrosszab és megtörténhet veled?? 1-est kapsz, de ettől még nem dől össze a világ, simán kijavíthatod ezt a jegyet. :))
2011. okt. 17. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!