Gyomorgörcsöm van, nem tudok székletet üríteni, rettegek. Mit csináljak hogy megnyugtassam magam?
hát ha valamennyit hordtad a fűződ és gyógytornáztál is, akkor biztos, hogy annyit nem romolhatott. este meg sztem hordd, mert alig veszed észre és akk is egy nap kapásból 8-9 órát hordtad. az meg hülyeség, hogy este nem tart,és nem kell hordani. nekem már pl csak éjszakára van fűzőm, de 3 évig egész napig volt és csak 4.es voltam és nemcsak a suliban kellett hordanom, hanem nem is voltam felmentve tesiből, és abban kellett tesiznem, na az elég durva volt.am én is kb 1 évig gyógytornáztam rendszeresen, aztán fokozatosan abbahagytam és csak a fűzőmet hordtam, és úgy is elég gyorsan javult, szóval kétszer olyan ferde biztos nem lesz a gerinced. suliba elhiszem h nem akarod hordani, de semmi szégyellni való nincs benne. mindig jusson eszedbe, hogy nem az orvos kedvéért hordod, hanem magad miatt. mostmár sztem fölösleges idegeskedsz holnapig nem tudsz csodát tenni. mekkora a gerincferdülésed? mert az én orvosom azt mondta h 45foktól műtenek. és akinek 45 fokos ferdülése van, annak már nagyon görbe a háta, neked meg gondolom nem. csak magadat teszed tönkre.nem lesz semmi baj, ne aggódj.
de azért majd írd meg hogy mit mondott az orvos:)
Beküldött Pécsre a sebészetre majd tavasszal megyünk...
Annyit bőgtem már mert majd biztos meg fognak műteni. :'(
fas.zom kivan legszívesebben vonat alá vetném magam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!