Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szoptatok, ilyen esetben,...

Szoptatok, ilyen esetben, hogy nézik meg, hogy mitől lehet gyomorgörcsöm?

Figyelt kérdés
Múlt hónap vége óta 2 hetente van, és 7-8 órán át tart. Elmentem a háziorvoshoz, hogy adjon valahova beutalót, hogy megvizsgálják a gyomromat, de nem adott. Annyit mondott, hogy ne egyek fűszeresen, se savanyúságot, és a banán kivételével gyümölcsöket sem. Szedjek Rennit, ha fáj a gyomrom. (a Renni semmit nem használ). Ez nem a sok sav miatt van, mert mikor még terhes voltam, akkor sok volt a gyomorsavam, ittam rá tejet és egyből elmulasztotta. A tavalyi vérképemre volt kiváncsi, amit még várandósan készítettek (nem volt nálam). Szerintem friss vérvételt is kéne csináltatni, hiszen nem tavaly voltak gyomorgörcseim. Annyit mondott még az orvos, hogy a szoptatás miatt nem lehet megröngenezni a gyomrom. Járt valaki hasonló cipőben?
2009. júl. 24. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, UH-t, gyomortükrözést simán lehetne csináltatni, plusz a friss vérkép sem ártana, ahogy Te is említetted. Nem értem, miért nem kaptál beutalót. Szerintem vissza kéne menned, mert ezeket a vizsgálatokat nem csinálják meg beutaló nélkük térítésmentesen.
2009. júl. 24. 15:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Az gáz, ha viszem magammal a 7 hónapos babám vérvételre? Olyan korán nem tudom kire rábízni. A nagyi messziről nem hiszem, hogy kora reggel átjönne vigyázni rá, de azért megkérdezem.
2009. júl. 24. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!