2 és fél éves kisfiam még mindig szopizik (már mindent megpróbáltunk a leszoktatáshoz) másik babát szeretnénk de ha szoptatok teherbe eshetek?
A lányom 3 éves és 3 hónapos. A harmadik születésnapja előtt nem sokkal hagyta abba a szopizást - addigra már az öccse is egyéves volt, egy évig tandem szopiztak. Most már csak az öcsi szopizik, amúgy meg 8 hetes kismama vagyok.
Szóval szopi mellett nyugodtan teherbe lehet esni és terhesség mellett nem csak én, hanem nagyon sok ismerősöm is tovább szoptatott gond nélkül. :-)
Nem kell abbahagyni. Lányom a 6,5 hónapos pocaklakónál elválasztotta magát.
Ha egészséges egy terhesség, akkor emiatt nem lesz semmi baj.
Nekem makkegészséges a fiam is - végig szoptattam a lányomat, amíg ő pocakban volt - meg egészséges a pocaklakóm is, pedig a fiam még rengeteget szopizik (15 hós). Ezen ne izgulj!
A legtöbb ismerősöm terhesség alatt végig szoptatott, mindenkinek egészséges babája van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!