30 éves kórban már késő gyereket vállalni?
16:39es, senkinek sincs a homlokára tetoválva az életkora..ekkora marhaságot! Aki 40hez közel szüli mondjuk a 3-at, az már ne is menjen az ovi meg az isi közelébe, ugye..
Egyáltalán nem vagy elkésve! Igaza van a negyedik válaszolónak!
"nem késő csak szarul fogod magad érezni majd a többi anyuka meellett az oviban isiben stb."
Ugyan, néha pont én érzem magam szarul, mert én 24 vagyok (négy éves a fiam), az oviban a többi anyuka meg majdnem mind már a 40-hez van közel. Mondjuk nekem nagyon fura ez így, de hát az ő dolguk, csak azt nem bírom, hogy némelyikük úgy kezel, mintha 10 évesen szültem volna.
Szia!
Nem késő,én 39 éves voltam amikor az első babát szültem.
Tudni kell , hogy 15 évig vártam rá.Remélem nektek hamar összejön a baba és sok sikert kívánok hozzá.
szerencsétlen elírta hogy kór/kor és rögtön mindenki ugrott :D
én is 30 vagyok már nagyon szeretnék babát, de eddig még nem sikerült, már jó lett volna 24 évesen szülni de akkor még nem volt meg a megfelelő partner. így kicsúsztam és most itt tartunk. szerintem még nem késő. 40 évesen sem lenne az. mindenki annyi amennyinek érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!