18 éves vagyok és gyereket akarok. Normális?
18 vagyok és lassan 3éve kapcsolatban.Anyummal élek és ide költözött hozzánk a párom (27éves).Tanulok még,utolsó éves vagyok középsuliban.
A mostani párom a 4.férfi az életemben,ő a legkomolyabb,akikkel elötte voltam (14éves koromtól)2-3 hónapig tartottak.Mindig érettebbnek éreztem magamat a korombeli lányoktól gondolkodásban is.Amíg nekik első volt a szórakozás a discó, a pia a pasizás addig én inkább kirándultam,ismerkedtem,utalgattam,tanultam,sétáltam stb.sosem vtam csavargós tipus.
A párommal minden ok,azt hiszem keresve sem találnék jobban!de ezt nem azért mondom mert nem látok a rózsaszín ködtől,hanem tényleg így gondolom.Dolgozik,értelmes,intelligens,nem alkoholizál,nem csajozik de viszont nagyon helyes férfi.szóval pont az ideálom.úgy érzem másfél év együttélés alatt kiismertem a jó és rossz szokásait.Nem rég "eljegyzett",közös jövőt akar velem.Ő már benne van a korban :)
És én is egyre többet gondolok a gyerekre,házasságra.Mire gondoltok?Őrültség lenne belevágni a babába?Ha nekiállnánk és összejönne (amire semmi garancia nincs hogy elsőre össze is jön)19 lennék amikor szülnék.Elsietem?
Szerintem igen, elsietnéd.
Tanulsz, anyukádnál laktok. Nincs szakmád, munkahelyed...
Várj még pár évet, használd ki a fiatalságodat. Nem azt mondom, hogy járj bulizni, hanem tölts el értelmesen az idődet. A gyereknevelés amellett, hogy gyönyörű dolog, elég kemény is tud lenni.
A párod sem idős ahhoz, hogy pár évet várjatok.
Szia! :)
Szerintem kicsit elsieted.
Én a helyedben érettségi után szereznék valami szakmát, dolgoznék kicsit benne... Aztán jöhet a baba. :)
Ez lehet, hogy csak 2-3 év! Az nem sok idő... Ráadásul, közben megbizonyosodhatsz arról, hogy tényleg a párod mellett a helyed, méltó arra, hogy szüljél neki egy gyermeket.
Illetve... én addig nem szülnék, ameddig nem vett el, de ebben nagyon sok ember biztosan nem ért egyet. Nekem az egy + biztonság.
A párod korának megfelelően is ideális lenne, kicsit ő is komolyodna... Hidd el, a férfiaknál 3 év is sokat számít, főleg a húszas éveikben :)
Szia! Én amíg anyukámmal laknék és nem dolgoznék x ideje nem vállalnám. Persze az más hogy lenne helyetek babával is, de az nem mindegy hogy kapod a gyest vagy kapsz gyedet is, több tízezer forint különbségről van szó jó esetben.
Én 23 évesen mentem férjhez, 24 évesen szültem, lassan 26 vagyok, nem késtem le semmiről, te sem fogsz.
szia..Én nem biztatni akarlak csak elmesélem az énstorym.:D
16 voltam mikor becsuszott a lánykám,és akartam hogy megtartsuk.Semmire sem cserélném eé.MIre megszültem 17 lettem a párom elvett feleségül.AZtán3 év mulva szétmentünk.Nem illettük össze sok mindenben-.A mai napig joban vagyunk de nem jött össze.A kislányomat szeretem imádom most már 7 éves kisiskolás.Uj párom van,született még egy lányom ,volt melohelyem ugyhogy gyeden vagyok,és lakásom is van.Nem a páromé az enyém.Bocsi mostmár közös:DSok mindent elér az ember ha igazán akar valamit.Dekönnyebb ha van háttered.És a lányaimnak azt fogom mondani hogy várjanak.1-2 év nem oszt nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!