Gyereket akarok! Terhes akarok lenni!?
Ugye tudod, hogy mi a módja a teherbeesésnek:) Hát csak rajta!
Nekem 4 gyerekem van, 2 fiú és 2 lány.
Én is szeretnék kisbabát!!!!! Már több mint 1 éve próbálkozunk.....nekem már teljesen mindegy, hogy fiú e vagy kislány csak sikerüljön már vééégrree! :)
Remélem ebben az évben mindenkinek teljesül a kívánsága!!!:)
Kedves 5-dik válaszoló!
Én egy év próbálkozás után a meddőségi centrumba mentem.
Kivizsgáltak teljesen. Valamiféle hormoneltérést találtak. Ez egy apróság. Kaptamrá bogyót. Talán ha egy hétig szedtem és a gyógyszer kiírástólszámított 6-hét elteltével kellett visszamenjek és átjárhatósági vizsgálatot készítenek. Neki is akartak fogni. De elötte csináltak egy ultrahangot és lám ott volt az első babám 5hetes terhes voltam. Érdemes elmenni. Aztán lehet kiderül egy apócska hiba van de az is elég ahhoz hogy, ne legyen baba. Mostmár 2 apróságom van. Most tervezem a 3-dikat. Amíg suliba nem megy addigigazából nem kerül sokba. Vannak bőven vsszamaradt holmik. Főleg hogy, egy lánykám van és egy fiúcskám. Na de biztos érted-értitek.
Szép napot mindenkinek
Kedves utolsó!
Köszönöm, hogy segítesz:) Én is voltam már meddőségi centrumban, fél év próbálkozás után. Alacsony progeszteron szintet állapítottak meg nálam, kaptam rá Clostyt, de valahogyan szeretném mellőzni ezeket a hormon bogyókat. (persze ha több év után sem sikerül és csak ez segíthet, akkor elkezdem szedni). Most a Premenst szedem már 2 hónapja, és sok pozitívot tudok róla elmondani:) Remélem a baba is hamarosan összejön!!! Nem akarjuk görcsösen, hiszem még "csak" 23 éves vagyok, de nem bánnánk ha már jönne:)))
Gratulálok a babához! Sok boldogságot kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!