A férjem nagyon szeretne gyereket, de én még nem akarok, mit tegyek?
Ezt már mondtad neki?
Mert ha nem akkor szerintem beszélj vele.A gyerek vállaláshoz 2 ember kell, és ha te még nem állsz készen, akkor az legfőképpen a babának nem tesz jót!
Az igaz, hogy minél később esel teherbe, az annál veszélyesebb.(Down-kór, terhességi cukor,toxémia,vérnyomás)Minél fiatalabb vagy, annál biztonságosabb a terhesség.
Most nincs munkád?Milyen végzettséged van?Mi a biztosíték, hogy el tudsz helyezkedni?Párod nem tudna eltartani?Gyes alatt még kedvezményesen is tudnád tovább képezni magad ha szeretnéd, és könnyebben találnál munkát szülés után.Mert tudjuk, hogy hiába van valakinek jó munkája, hogy ha teherbe esik, aztán 3 év után mikor vissza menne dolgozni, intenek neki a viszlátot!!
Ha igazán szeretnél gyereket, szerintem nem gondolkoznál, főleg ha párod mindent megteremtene neked...
erre van a 9 havi várandósság. ott felkészülsz az anyaságra :)
ne aggódj! bár én se érzem magam még annyira felnőttnek, hogy én gondoskodjak egy kisemberről, akinek én vagyok a minden, rám számít jóban-rosszban. de a 9 hónap alatt csak felnövünk a feladathoz :) én lassan már 28 leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!