Van itt olyan pár, aki 20-21 évesen szeretne gyereket?
ez biztos ritka. a párod is 20-21 éves?
mi 25-26 évesek vagyunk és így is sokan meglepődnek. hát, más világban élünk mint 10-20-50 éve. nagyon kitolódott a babavállalás. de ha felkészültetek, akkor miért ne?
2010. ápr. 19. 16:30
Igen van! Én 21 éves szültem meg a kisfiam. Mindig is az volt az álmom, hogy fiatal anyuka legyek.
Nem a korral van baj manapság, hanem a pénzel, sajnos nem sokan rendelkeznek ilyen fiatalon megfelelő anyagi háttérrel.
2010. ápr. 19. 16:34
3/17 A kérdező kommentje:
A párommal egyidősek vagyunk:) 19 évesek:d
Szia:) Mi is 21évesen kezdtünk neki, majd (1 vetélés után sajnos) 22 évesek voltunk mikor megszületett a kicsink:) Egyidősek vagyunk a párommal, én soha nem említettem a babát,megvártam míg ő erősködik, azt akartam hogy Ő is igazán akarja:)
Sok sikert Nektek.:)
5hós nagylány anyukája:)
2010. ápr. 19. 16:45
Utolsó előtti vagyok.
Anyagiak megvannak hozzá? Saját lakás, biztos munka?
19 évesen gondolom ezek még nincsenek meg. Szülők mit szólnak hozzá?
2010. ápr. 19. 16:59
HAJRÁ!! CSINÁLJATOK LEGALÁBB 8AT!!!!!!!!!!!!!!NEM 18AT!!!Aztán nehogy 5-6 év múlva mikor NE ADJ ISTEN szétmentek akkor sírjon majd a szátok,hogy elrontottam az életemet...Egy gyerek nem csak annyiból áll,hogy megszülöm,és kész...akinek nincs 3-4 éve biztos munka helye az szerintem ne vállaljon...mert úgy e egy csöppség nem havi 10ezerben van..legalább 40be;)
2010. ápr. 19. 17:07
én 18 vagyok párom 20 a páromnak van már egy lánya előző bnöjétől. szétmentek nagy bumm a gyerek nem szenved ilyen téren . amugy meg mi is msot szeretnénk 1 éve h próbálkozunk de nem jön össze még jo hogy kiderült hogy valami nem jó megyek nődokihoz. és ha te szeretnék semmi de semmi de tántoritson el aztán bánhatod h nem tetted...!!!!!
2010. ápr. 19. 17:38
Gratulálok biztasd csak arra is hogy miután megszülte egyből csinálja a következőt!! úgy mondod neki mintha már lenen vagy 40 éves,és egyre kisebb lenne az esélye rá...LOL
2010. ápr. 19. 18:06
9/17 A kérdező kommentje:
Micsoda bunkó emberek vannak!!!
Képzeld megvan hozzá az anyagi háttér és a szeretet is!!
Nem értem miért kell bántani azért mert gyereket szeretne!!!Biztos azért írják ezeket a "kedves válaszolok" mert ők szarul jártak!!!Inkább jó hogy 19 évesen arról gondolkodnak hogy legyen gyerekük és nem arról hogy kivel bas.nak...és hogy hogy rúgtak be meg stb...!!!Ha meg véletlen később szét is válnak akkor mi van ???nem ők az elsők!!!!akkor ha így fognánk fel akkor 30 év házasság után és 40 év munkaviszony után szüljünk????!!!!
2010. ápr. 19. 18:51
Kapcsolódó kérdések: