Miért esnek teherbe tinilányok egy diszkózás alkalmával, aki pedig gyereket szeretne, miért kell hónapokat, éveket várnia?
Ezen sokan agyalnak itt már rég óta! Erre nincs válasz!
Nem feltétlenül jó az sem,ha minden gondolatotok a gyerek körül forog. Annak biztos nem forog, aki véletlenül lesz terhes!:)
Igazságtalan dolog ez, de sajnos ez van.
ez egy szereotípia.
két dologról hallani: a diszkózás alkalmával egyetlen dugástól teherbe esett lányokról, meg arról, ha valakik évek óta próbálkoznak sikertelenül.
azokról, akik diszkózás alkalmával egyetlen dugástól nem esnek teherbe, meg azokról, akiknek viszonylag rövid idő alatt sikerült teherbe esni, nem szól a fáma. abban nincs semmi érdekes, minek beszélni róla. így aztán ki is alakul az az érzés, hogy ilyenek nincsenek is. pedig vannak. jó sokan.
A fogantatás puszta biológia.
Lehet valami nem stimmel nálad vagy a párodnál, rossz időben szeretkeztek, amikor nincs peteérésed, egyszerűen nem illetek össze a pároddal.
Egyébként pedig nem a másik a hibás a te nyomorodért, próbálj a saját dolgodra koncentrálni, és hátha összejön.
Ez a másikak miét sikerül és nekem miért nem-nem vezet sehova maximum a saját lelkedet teszed tönkre vele és nyomorult, gyülőlködő roncs leszel.
Mert az élet rohadtul igazságtalan.Saját példám:3 éve kórházban feküdtem,mert elveszítettem a kisbabámat.Rajtam kívül az osztály összes kórtermében abortuszosok feküdtek.Szerintem elég "jó" arány.Akkor én is elgondolkodtam,hogy miért.Tőlem miért veszi el a sors,amit mások röhögve(szó szerint!) dobnak el maguktól.
Nincs igazság:(
Fenntartom a gyülölködés, más hibáztatása, meg a másnak kutyát nem adnék nem vezet sehova. Ettől még nem adatik meg a gyermekáldás.
Nekem megadatott a gyerek, elsőre, mindent megtettem és beteg lett, súlyos, gyógyithatatlan és esküszöm soha egy percig nem gondoltam, miért igazságtalan a sors vagy haragudtam a világra, hogy az én gyerekem beteg és miért egészséges egy olyannak a gyereke, aki semmit nem törödik vele. Éljük az életünket, küzdünk, próbálkozunk és boldogok vagyunk. A kórházban az orvosok, az óvónők csak néznek, hogy ennyire jól viseli a fiam a kezeléseket és kiegyensúlyozott, boldog gyerek.
Mi ezt kaptuk a sorstól, így kell élnünk, boldogan, teljes életet. A kérdező ezt kapta, nem könnyen jön össze a gyerek, de erről legkevésbé tizenévesek tehetnek. És te vagy a legjobb példa, felül lehet emelkedni ezen és összejön, amire annyira vágysz.
Úgyhogy én most is azt mondom, lépjen túl ezen, foglalkozzon csak magával és sikerülni fog.
Nem egyformák az emberek, ki nehezebben viseli ki könnyeben túl teszi magát rajta.
Higy benne és sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!