Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért esnek teherbe tinilányok...

Miért esnek teherbe tinilányok egy diszkózás alkalmával, aki pedig gyereket szeretne, miért kell hónapokat, éveket várnia?

Figyelt kérdés
A párommal hónapok óta próbálkozunk a kis trónörökösön,én egyetemre járok,a párom rendesen dolgozik nem vagyunk gazdagok egyáltalán,de minden alapvető dolgot meg tudunk teremteni a kicsi babának.Minden gondolatunk a kisbaba körül forog,és közben azt látom,hogy körülöttem sorban szülnek olyanok,akinek kutyát sem adnék a kezébe,nemhogy gyereket,elmennek egy diszkóba,berúgnak és "összeállnak" akárkivel,és máris terhesek maradnak.Akinek pedig minden vágya egy pici baba,annak hónapokig kell próbálkozni.Ti hogyan látjátok ezt?
2011. jún. 9. 09:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Második 10:18-as.

Teljesen egészségesek vagyunk én és a párom is,minden vizsgálati eredmény azt mutatja.Ezért is nem értem,miért nem estem eddig még teherbe.Köszönöm,hogy megosztottátok a tapasztalataitokat!

2011. jún. 9. 10:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek abban,hogy annak,hogy nem jön, meg van az oka. Valami még hiányzik. Nem nekünk, neki! Tudom,hogy hülyeség, de én elhiszem!
2011. jún. 9. 11:08
 13/19 anonim ***** válasza:

Én elég felelőtlen tini voltam, a sors mégis mellettem volt. Sajnos nekem is volt nem egy olyan diszkós kalandom, ami védekezés nélküli, egyéjszakásra sikerült. Baba sosem lett belőle. És ma már nem értem, hogy lehettem ilyen...

Azóta fordult velem a világ 180 fokot, megtaláltam a páromat, eltelt 10-15 év és 3 hónapja próbálkozunk, de eddig még nem jött a baba.

Ezzel csak azt akartam alátámasztani, hogy a neten általában tényleg csak a szélsőséges példákat olvashatja az ember. Csak gondolj bele, akinek minden rendben van az életével, a terhességével, az miért olvasna ilyen dolgokat? Miért kommentálná?

Vagy valaha olvastál itt olyan kérdést, hogy minden rendben van velem,van még valaki ilyen?

2011. jún. 9. 11:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Attól neked nem lesz jobb, hogy olyanra vetíted ki az elkeseredésedet, akinek hipp-hopp összejön a gyerek, de alkalmatlan a felnevelésére. Én se pártolom a tinikori terhességeket, de attól, hogy gyűlölöd őket, még nem változik semmi. Bármennyire is szeretnél valakit ezért hibáztatni, nem ők tehetnek arról, hogy neked nem jön össze. Ezt az önmérgező hozzáállást és a rágörcsölést kéne kioltanod magadból.
2011. jún. 9. 12:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért írják egyesek,hogy gyűlölkődő ez a magatartás,stb.Egyáltalán nem gyűlölködöm,ez csak megállapítás volt részemről,hogy sok olyan tizenéves esik így teherbe,aki tényleg borzasztóan felelőtlen,képtelen gyermeknevelésre.És nem netről szedtem,hanem a környezetemben látom,pl.egyik ismerősöm,szintén tizenhat évesen "úgy maradt" és egyfolytában bulizni jár,drogozik,a kisbabát meg volt már rá példa,hogy magára hagyta az üres házban,amíg ő nem ért haza....Ennek,és a hasonló történetek kapcsán fogalmazódott meg bennem a kérdés,hogy aki ilyen,miért esik teherbe azonnal,aki pedig nagyon szeretne babát,miért nem?De ez nem volt gyűlölködés,csak megállapítás...
2011. jún. 9. 13:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek veled! Én sokszor szoktam ezen rágódni. Milyen igazságtalanság, hogy "egyesek" finoman szólva, akiknek nincs munkájuk, de nem is akarnának dolgozni, simán szülnek 5-6 gyereket, abból élnek. Na a gyerekek olyanok is. Mi meg, akik mindent megadnánk a babánknak, szeretnénk, foglalkoznánk vele nem sikerül.

Nagyon sokan vagyunk sajnos. Ahogy elnézem a meddőségibe járó lányokat, persze velem együtt, mindenkinek gyors babásodást kívánok!

2011. jún. 9. 14:28
 17/19 Mira87 válasza:
Sziasztok. Mi 3 évet vártunk a babára én görcsösen akartam és nem jött össze. Mikor elfogadtam hogy ez nekünk nem megy,és nem mentem több orvoshoz egyszer csak véletlenül teherbe estem. 8 hetes lehettem mikor méhen kívüli gyanúval elküldtek korházba,ott 3 hetesnek látták,holott már 2 havi menzim maradt ki és 3 teszt amit 4 hete csináltam is igazolta hogy több hetesnek kellene lennie. Bekellett feküdni,az orvosom nem mondott semmit. Idióta,ostoba,lelakott nőkkel voltam egy kórteremben,természetesen mind abortuszra jött. Elitélem őket mert a 12. hétben meg úgy egyáltalán hogy van szivük? És ráadásul ahogy beszéltek a babákról,rémes volt hallani :( 2 hét múlva mentem visgálatra,sajnos nem nőtt hanem zsugorodott így műtéti úton fejezték be a vetélést. Fél év telt el és talán újra játszom a gondolattal hogy esetleg egy baba... de nagyon félek... Igen. Igazságtalan az élet :( Mindenkinek kitartás és egészséget aki babira vár :) (ja én vettem egy Kölyök Labradort meg van egy shih-tzu hölgy ők sokat segítettek feledni )
2011. jún. 11. 23:33
 18/19 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Sajnálom,hogy ez történt veled!De én biztos vagyok benne,hogy mindannyiunk,akik most ide írtak hamarosan babázni fogunk!!:)

2011. jún. 12. 09:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves 23:33-as nagyon sajnálom ami veled történt! Kívánom,hogy hamarosan összejöjjön az a baba! Nagyon szorítok! Kítartás! Jó egészséget hozzá!
2011. jún. 12. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!