Milyen vizsgálatokat kell elvégeztetni annak aki gyereket szeretne?
Figyelt kérdés
Volt chlamidyám és ezért kérdezem. Ezt a vizsgálatot is el kell előtte végeztetni?2010. ápr. 23. 20:17
2/5 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, hogy nőgyógyászhoz kell menni. Tudod ahol lakom ott a nőgyógyászok többsége elküld ha valamilyen vizsgálatot szeretnék, mert biztosra akarok menni, hogy lehetek e majd terhes. Ez volt a chlamidia vizsgálatommal is. Jelenleg magánorvoshoz nem tudok menni. A chlamidia vizsgálatot is el kell végeztetni annak akinél diagnosztizálták? Kérem olyan is válaszoljon aki egészségügyben jártas vagy aki átesett már ezen.
2010. ápr. 24. 14:41
3/5 anonim válasza:
Elnézést, azért ajánlottam a nőgyógyászt, mert még ha nem is magán, egy kis paraszolvencia láttan sokkal készségesebb lesz... nekem ez a szomorú tapasztalatom. A másik pedig, hogy ha elmész nőgyógyászhoz mondd azt, hogy már egy éve próbálkoztok (ez a titkos jelszó) és hogy egy éve nem jön össze, és nem mellesleg korábban volt ez a problémád, és nem tudod, hogy ennek lehet-e hozzá köze, és szeretnéd kérni, hogy vizsgáljon meg. Ekkor szépen el fog küldeni vérvételre, fog UH-t csinálni, és el fogtok tudni beszélgetni a chlamidiaról is. (Ezt a pici trükköt azért ajánlom, mert én ugyanígy voltam.) Korábban tudni szerettem volna, hogy lehet-e majd. Ezt így előadtam a nőgyógyásznak, közölte, hogy először tessék próbálkozni, ha nem sikerül, majd akkor tárgyalunk. Viszont, most, hogy már tényleg próbálkozunk, igaz közel sem egy éve, csak pár hónapja, én már egy hónap után elmentem az állami nőgyógyászhoz, és azt kamuztam, hogy egy éve próbálkozunk. így egyből elküldött vérvételre, és UH-t is csinált.
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az információkat.
2010. ápr. 27. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!