Van itt olyan pár, aki 20-21 évesen szeretne gyereket?
Figyelt kérdés
Mi a szerelmemmel 20 évesen kezdünk neki a babaprojectnek:) Én már felkészültnek érzem magam és a párom is:), csak sokan furcsak szemmel nézik h ilyen fiatalon:O Nem értem mi ezzel a baj:)
Igaza van az utolsó válaszolónak! Sőt örülj, hogy a Te párod már szeretne gyereket!Én nagyon irigíyellek, mert én nagyon szeretném a vőlegényem meg még nem és mi 25,25 évesek vagyunk!Munka viszony anyagiak, ház, minden meg van!Szerintem nyugodtan vágjatok bele!
2010. ápr. 19. 19:08
12/17 anonim válasza:
Nem bunkóságból kérdeztem meg, hogy az anyagiak megvannak-e. Szerintem elég lényeges dolog. Az akarat nem elég. Előbb mindent meg kell teremteni, utána kell gyereket vállalni. Nekem meg ne magyarázd, hogy 19 évesen mindkettőtöknek van biztos munkája, és saját lakásotok. Ne anyuci meg apuci pénztárcáját nézd. Először álljatok meg a saját lábatokon. Nem vagytok elkésve.
Nem rosszindulatból írom, csak azt akarom mondani, hogy mérlegeljetek mielőtt belevágtok. A szerelem nem elég ahhoz,hogy felneveljetek egy gyereket.
2010. ápr. 20. 08:34
13/17 anonim válasza:
miért ne lehetne biztos munkájuk? egyetemet nyilván nem végeztek, de ha van olyan szakmájuk, amiben el tudtak helyezkedni és még szeretik is... (nem beszélnék itt a sok 30-hoz közeledő olyan diplomáshoz, aki valami "büfé" szakon végzett. ők még annyi idősen sem tudnak elindulni. ebbe most jobban nem mennék bele. de az a lényeg, hogy miért ne lehetne biztos munkájuk? ) lakás meg magánügy, hogy hitelből van, vagy szerencsések és a szülők meg tudták teremteni nekik. (személy szerint nekem fontos cél lesz, hogy a gyerekeimnek tudjak lakást biztosítani, még ha csak egy garzont, akkor is. )
2010. ápr. 20. 08:41
14/17 anonim válasza:
Szia!Én a hétvégén töltöm a 19-et, és láss csodát, ma pozitívat teszteltem!!!!!!!!!!!Főiskolára járok, párom igaz 35 éves, így megvannak az anyagiak, megvan a szeretet, meg minden.:))))
A sulit úgy tervezem,h. nem hagyom abba.A babám december legvégére érkezne, és mivel levelezőn tanulok, így nekem a december és a január hónap teljes végig szabad!Mire megyek februárba suliba, már 4-5 hetes lesz! Sok sikert nektek, mi a komolyabb érettebb fajtába tartozunk, akiknek a szórakozás csak a sokadik dolog.Engem nagyon sokan próbáltak erről a dologról lebeszélni, többek között anyukám, és anyósom is, de én nem halgattam senkire.Ez a mi döntésünk volt a párommal, akivel már 2.5 éve együtt lakom. Mi 7. hónapja próbálkoztunk!
2010. ápr. 20. 10:16
15/17 anonim válasza:
Utolsó, a te sztorid az teljesen más. Melletted egy komoly, érett ember van, aki gondolom mindent előteremtett.
Szerintem egy 19 éves fiú nem értett az apaságra, lehet lepontozni, de akkor is ez marad a véleményem.
2010. ápr. 20. 16:09
16/17 anonim válasza:
egyet értek az utolsó hozzászólóval...teljes mértékben!aztán meg mikor a csepp 3-4-5 éves elsz eltelik 3-5év ti NE ADJ ISTEN szétmentek,utána meg lehet siránkozni...dehát én befejeztem.mindenki úgy b***za el az életét ahogy akarja...
2010. ápr. 20. 16:43
17/17 anonim válasza:
Szijasztok en 19 eves leszek es mart 6 honapja probalkozunk ...nem olyan regen volt 1 positiv tesztem is de kozbe meg jott ma reggel a menszeszem,kicsit idegesit:SVettem ujabb tesztet szerintetek holnap meg csinalhatom reggel vagy varjak vele mig el mulik a bajom???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!