Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg szeretne gyereket...

Tényleg szeretne gyereket szerintetek?

Figyelt kérdés

Tudom, nevetséges, hogy itt kérdezem meg, de egyszerűen szükségem van más nézőpontokra is, mint az enyém.

Eddig mindig félt az előző kapcsolatainál, hogy a nők beszülnek neki akarata ellenére, ezért inkább mindenkit átszoktatott az análszexre. (kérlek titeket, ne ezt fikázzátok, ez csak az átláthatóság miatt fontos információ)

Nálam ez megfordult, a bizalom miatt, ezt mondta.

De megkért, hogy soha ne éljek vissza vele.

Később mondta, hogy nőként érthető, ha majd ilyen igényem lesz, gyereket szeretnék tőle, de szóljak előtte, beszéljük meg, ennyit kér.

2 napja pedig közölte, hogy megtalálta azt a lánynevet, amit majd a gyerekünknek szeretne adni, mert ez a név belőle fakad: Napsugár (kérlek ebbe se kössetek bele).

Persze ezt a kérdést neki kellene feltennem, de szükségem lenne valami megerősítésre, ezért kérdeztem.

2011. júl. 24. 14:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de szerintem nem akar. védekeztek amúgy? gondolom igen. ha akarna, mondaná, hogy ne védekezzetek.
2011. júl. 24. 14:27
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez nem azt jelenti, hogy rögtön, hanem hogy majd.
2011. júl. 24. 14:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Ezek szerint eljátszott a gondolattal,és még el is tudná képzelni.De nem hinném,hogy azonnal.
2011. júl. 24. 14:29
 4/15 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, az a legegyszerűbb és legbiztosabb
2011. júl. 24. 14:30
 5/15 A kérdező kommentje:

1. nem haragszom, sőt, köszönöm.

Ez például eszembe se jutott. Persze védekezünk. Mondjuk mindig mosolyog, ha néha (kb. havonta) egy bogyó kimarad.

Ugrat, hogy most aztán komoly megvonási tüneteim lesznek :)

2011. júl. 24. 14:30
 6/15 anonim ***** válasza:
azt megkérdezhetem amúgy, hogy honnan tudod, hogy másokkal anál volt csak? első vagyok
2011. júl. 24. 14:32
 7/15 A kérdező kommentje:
Még nem szeretném tőle megkérdezni, mert elég feszült helyzetben vagyunk mostanában (nem párkapcsolati problémák szerencsére) és nem szeretnék most kisbabát. Később persze igen. Nem akarom, hogy félreértse és azt gondolja, egy igenre rögtön teherbe esnék.
2011. júl. 24. 14:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Tőle és pár volt nőjétől közvetve, akik egy barátjának panaszkodtak emiatt.
2011. júl. 24. 14:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom, ezekből leszűrve elég egocentrikusnak tünik. ezek alapján nem hiszem, hogy akkor vállalna gyereket, ha te kéred rá. ha majd neki nagyhirtelen eszébe jut, csak akkor vállalna, még olyan áron is, ha te még nem akarod.
2011. júl. 24. 14:35
 10/15 A kérdező kommentje:
Azért ez szerintem két emberen múlik. Nem szülök, mert csak ő akarja és ez fordítva is működik. Nálunk.
2011. júl. 24. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!