Baj ha 19 évesen már gyereket akarok?
Fel lehet nőni a feladathoz, mert még leányanyák között is vannak kiválóak. De nagyon sok mindent felad az ember az életéből, ha gyereket vállal, és nem mindegy, hogy hány évesen teszi ezt meg. Én is viszonylag fiatalon szültem (23), nem bántam meg, de sokszor összeszorul a szívem baráti társaságban, hogy mennyire kötött lett az életem, mi mindent nem tehetek meg... Arról nem is beszélve, hogy 25 vagyok, de első blikkre mindenki 30 felettinek hisz.
Ha jól értem, ez most nem is nagyon aktuális kérdés, hiszen nincs párkapcsolatod...?
Lehet úgy dönteni, hogy 19-20 évesen szülsz. DE: ne azért tedd, mert nem jutottál túl egy kapcsolaton, mert úgy érzed padlón vagy, mert valami pótlékot keresel stb. Ha a volt barátodat és a kisfiát már békével el tudod engedni, ha stabilnak érzed magad, és a babát saját maga miatt akarod, akkor vágj bele szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!