Ez sok mindentől függ. Ha adott a háttér, akkor miért ne? Én 25 vagyok, és a anpkban fogok szülni. 2 éve van egyetemi diplomám, van lakásom, autóm, állásom 5 éve, ugyanannál a cégnél (gyorsan le is kopogom).
Miért ne szülnék?
2010. máj. 12. 11:12
2/40 anonim válasza:
24 évesen egyáltalán nem korai. Én már most szeretnék babát, csak még főiskolára járok.
Ha már nem tanulsz, szerintem semmi akadálya.
Sok sikert! :)
2010. máj. 12. 11:12
3/40 anonim válasza:
Azt csak te tudhatod, elég érett vagy-e egy babához. Így ismeretlenül ezt lehetetlen eldönteni. De ha egyáltalán felmerül a kérdés benned, számomra azt sugallja, hogy még korai.... Nem, nem hinném, hogy korfüggő, ki mikor érik meg a gyerekvállalásra. Sok 20 éves is érett rá, de bizony vannak olyan 30-asok, akik még nem. én 21 évesen szültem az első babát és úgy gondolom, pont jókor... De nekem soha nem jutott eszembe, hogy esetleg korai lenne..
2010. máj. 12. 11:14
4/40 anonim válasza:
A legideálisabb kor a gyerekszülésre a 21- 28 kor közötti idő, a genetikuosk szerint. Természetesen,kellenek a felneveléséhez a megfelelő feltételek.
2010. máj. 12. 11:20
5/40 anonim válasza:
csak is attól függ, hogy magadat (+a körülményeket megfelelőnek tartod) érettnek érzed-e hozzá.
nálam 24 évesen jött az elsöprő vágy. most pedig rajta vagyunk a témán. nem tartom korainak
2010. máj. 12. 11:35
6/40 anonim válasza:
Szia!!Én 23 vagyok...3 hónapos kisfiammal...hááát....nálunk ez úgy volt hogy teherbe estem és akkor már szeretttem volna...előtte mindíg azt mondtam hogy soha!!!Gyereket?????Pedig a világ legcsodálatosabb dolga,fiatal korom ellenére nem érzem hogy bármiről lemaradnék ez miatt...szerintem nagyon jó fiatal szülőnek lenni,de fontos hogy te is akard!! a gyerkőz mindíg ott lesz,ne érezd kötelességnek nevelgetni,mert ez egy csoda a mosoly,minden visszajelzés egy öröm,hogy jól csinálod.
2010. máj. 12. 11:45
7/40 anonim válasza:
szia
neked kell érezned hogy neked nem a túl korai? én most vagyok 34 éves és 21 hetes kismami. első baba. így visszagobdolva el nem tudtam volna képzeéni hogy 24 évesen anya leygek...én most "nőttem" fel a gyerekvállaláshoz. (férjemmel 9éve vagynk együtt, tehát lehetett volna már)
Szóval ha te szeretnéd, azaz ha te is szretnéd akkor vállald, de csak a párod kedvéért inkább ne!az én férjem 38 éves lesz nyáron.
2010. máj. 12. 12:01
8/40 anonim válasza:
Ha már benned van a vágy egy baba után és meg vannak a feltételei (anyagi és érzelmi biztonságra gondolok főleg)akkor nem.
Én 22 voltam mikor az első született, majd 24 mikor a 2. Most 25, van egy 2,5 és egy mindjárt 5 hós lányom, és teljesen elégedett vagyok az életemmel. Tervezett babák. Biztos munkahelyünk és lakásunk van (saját erőből)Az én párom is idősebb, 35 volt mikor az első született.
:)
2010. máj. 12. 12:04
9/40 anonim válasza:
én már 18évesen el döntöttem hogy szeretnék gyereket most (jövö hónapban) 22 leszek és szó szerint szenvedek hogy legyen!mert nem sikerül!de ha neked adott a dolog és meg van mindened ami fontos hogy meg legyen akkor miért ne?szerintem 24éves korban teljesen normális ha valaki gyereket szeretne!
2010. máj. 12. 12:43
10/40 anonim válasza:
Ősszel leszek 24. most a 3. babával a 4-5. hétben vagyok:)
Ha úgy érzed,hogy ideje lenne,és legalább a párod dolgozik,akkor Hajrá!!!
Ha még nem érzed,hogy készen állsz hogy szülő legyél,akkor még várjatok egy kicsit!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!