Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináltok,34 éven felüliek...

Mit csináltok,34 éven felüliek akik most akartok gyereket?

Figyelt kérdés

36 vagyok és tervezem a harmadik babámat.Gondolkodtam,h mit tehetek annak érdekében,hogy erös és egészséges legyek a terhesség alatt.

Példáúl rendbeteszem a fogaimat,nehogy terhesen kelljen,vitaminok fris levegö stb.

Ti is?

2011. okt. 29. 14:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia, én is 36 vagyok, és mi is most szeretnénk a harmadikat, de nem jön már 5 hónapja.

Én már rendberakattam a fogaimat, más egyéb dolgot nem csinálok.

2011. okt. 29. 14:33
 2/15 anonim ***** válasza:
Én ugyan hamarosan már 39 éves leszek,de mi is a 3. babára "gyúrunk".Ez volt az első próbálkozós hónap,a baba nem jött össze.Ennek az is lehet az oka,hogy az uramnak mandulaműtéte lesz jövő héten,valószínűleg utána nem lesz gond.Én annyit tettem,hogy szedem a folsavat,és E vitamint,valamint csináltattam vérvételt(teljes vérképet,hormont,pajzsmirigyet,mindent néztek),és vizeletvizsgálatot.A többi ellenőrzésen(fogorvos,tüdőszűrés,nőgyógyász)már túl vagyok.
2011. okt. 29. 14:40
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszi h írtatok,nekünk ez lenne az első hónap h megpróbáljuk,bár én még várnék néhány hónapot,de a férjem azt mondja h nem is biztos h összejön elsőre és akkor bánni fogjuk h vártunk.

Mekkorák a gyerekeitek?

Majd irjátok meg ha összejön és én is megirom.

Mikor lesz az ovuláció nálatok?

Nálam a ciklus.hu szerint nov.3.-án.

2011. okt. 29. 14:51
 4/15 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok.A nagy 19 éves volt májusban(Ausztriában egyetemista),a kicsi-szintén májusban-múlt 3 éves.Mindkét gyerek elsőre összejött,a korkülönbség valahogy így alakult.Ám most már nem érünk rá ennyire,a korunk miatt...
2011. okt. 29. 17:07
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia első vagyok, nekem a fiam 9és fél éves, a lányom t éves múlt, mindkét gyerkőc első hónapban, most meg már ez a 6, hónap, hogy nem jön.

Nekem kb 12-13-án lesz ovum. Most vagyok a ciklusom 4. napján.

2011. okt. 30. 11:26
 6/15 anonim ***** válasza:

Ja, a lányom 2 éves múlt :)

Előző voltam

2011. okt. 30. 13:20
 7/15 A kérdező kommentje:

Nekem a lányom 12 éves a fiam pedig 2.

De ezt a hónapot kihagyjuk,mert a férjem most lázas beteg.

Küldjétek el a görbéteket,feltéve ha vezetitek.

2011. okt. 31. 08:15
 8/15 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, az én görbém még nem izgi, 5. napon vagyok, meg beteg is, úgyhogy a hőm most még nem mérvadó.
2011. okt. 31. 09:30
 9/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Összejött a baba valakinek azóta?

2012. febr. 14. 02:42
 10/15 anonim ***** válasza:
A 2. válaszoló vagyok.Igen,én ma vagyok 7 hetes.Még nem voltam dokinál,ma estére van időpontom.A mandulája miatt nem jött össze,mivel gyulladást okozott az egész szervezetében(azt mondta a férjem fül-orr-gégésze).November nagy része szex mentesen telt(a műtét után 3 hétig tilalom volt)December 27.-én jött meg,aztán nekifogtunk...
2012. febr. 14. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!