Mit csináltok, hogy ne essetek kétségbe? Nekem nem megy.
Sajnálom :(
Igazából, szerintem nem kellene magadat méregetni, figyelgetni. Ezzel görcsölsz rá a legjobban és sajnos nem sikerül. Ha orvosilag mindkettőtöknél minden rendben van, akkor nyugodj meg, jönni fog az a kicsi. Tudja, hogy nagyon várjátok már. Ne szeretkezzetek mindennap, hanem 2-3 naponta és ne csak azért, hogy baba legyen belőle. Élvezzétek ki egymást rendesen. Sok sikert!!!
Szia!
Nem tudom, soha nem éreztem úgy magam, mint most te. De soha nem figyeltem a hőm, a nyákot, az ovulációt és az összes többit, amit írtál. Itt kezdődik a "ne görcsölj"! Ne azzal foglalkozz, hogy ha most összebújunk, akkor lesz-e belőle baba! A szeretkezésért szeretkezz, ne a babáért. Hidd el, ha jönni akar egy baba, jön - mondom ezt úgy, hogy nekem a második bébim aktív védekezés ellenére fogant meg.
Keress magadnak egy hobbit, aminek nincs köze a gyerekhez, kapcsolódj ki, menj el moziba, színházba, koncertre, töltődj fel. Szervezzetek egy-egy olyan hétvégét, amikor elvonultok a világ elől. Ezek már csak azért is jók, mert ha jön a baba, hosszú ideig nem lesz ezekre időd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!