Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináltok, hogy ne essetek...

Mit csináltok, hogy ne essetek kétségbe? Nekem nem megy.

Figyelt kérdés
A sorozatos sikertelenség kikészít. Passzív vagyok, már sírni sem tudok, csak nézek ki a fejemből. Megint egy negatív tesztes hónap, igaz mensim még nincs, de megint semmi. Hogyan "ne görcsöljünk" a babára, ha közben figyelem a hőm, a nyákot, az ovulációt, más pózban szeretkezünk és mérem a súlyom és akármi... hogy lehet így 'nem gondolni rá' ??? Ti hogy csináljátok???
2010. febr. 11. 14:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Keress más célt. El kell terelni a figyelmed, ez most nagyon fontos. Utazz, tornázz, tanulj, akármi, ami leköt.
2010. febr. 11. 15:02
 2/19 anonim ***** válasza:

Sajnálom :(

Igazából, szerintem nem kellene magadat méregetni, figyelgetni. Ezzel görcsölsz rá a legjobban és sajnos nem sikerül. Ha orvosilag mindkettőtöknél minden rendben van, akkor nyugodj meg, jönni fog az a kicsi. Tudja, hogy nagyon várjátok már. Ne szeretkezzetek mindennap, hanem 2-3 naponta és ne csak azért, hogy baba legyen belőle. Élvezzétek ki egymást rendesen. Sok sikert!!!

2010. febr. 11. 15:03
 3/19 A kérdező kommentje:
Annyit dolgozom, hogy már alig bírom, hogy lekössem magam... de ha látok egy babás reklámot, vagy egy babakocsit a postán, görcsbe rándul a gyomrom. :( Azért köszönöm a tanácsod! Igyekszem... csak qva nehéz! :(((
2010. febr. 11. 15:04
 4/19 anonim ***** válasza:
Hagyd abba egy hónapra. Menjetek el a pároddal a két mensi között 3-4 napra valahová, hagyd otthon a hőmérőt. Kapcsolódjatok ki, és most a baba helyett csak a párodra koncentrálj, bújjatok össze, nevetgéljetek, ússzatok, kártyázzatok (vetkőzőspóker:D)stb. Én amikor úgy döntöttem, hogy francba az egésszel, ha jönni akar a baba, majd jön, akkor ezt csináltam. Egy hónappal később pozitív lett a teszt. Ha ez se jön be, vizsgáltassátok ki magatokat, és ha minden rendben van, akkor több ilyen kikapcsolódást is szervezzetek! Drukkolok, hogy összejöjjön a pocaklakó!
2010. febr. 11. 15:04
 5/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, soha nem éreztem úgy magam, mint most te. De soha nem figyeltem a hőm, a nyákot, az ovulációt és az összes többit, amit írtál. Itt kezdődik a "ne görcsölj"! Ne azzal foglalkozz, hogy ha most összebújunk, akkor lesz-e belőle baba! A szeretkezésért szeretkezz, ne a babáért. Hidd el, ha jönni akar egy baba, jön - mondom ezt úgy, hogy nekem a második bébim aktív védekezés ellenére fogant meg.

Keress magadnak egy hobbit, aminek nincs köze a gyerekhez, kapcsolódj ki, menj el moziba, színházba, koncertre, töltődj fel. Szervezzetek egy-egy olyan hétvégét, amikor elvonultok a világ elől. Ezek már csak azért is jók, mert ha jön a baba, hosszú ideig nem lesz ezekre időd :)

2010. febr. 11. 15:06
 6/19 anonim ***** válasza:
Szia! MAXIMÁLISAN meg értelek. Nekem ma jött meg, még sírni sincs kedvem már. Most 18 hónapja.
2010. febr. 11. 16:51
 7/19 anonim ***** válasza:
Egészségileg nincs akadálya a babónak?
2010. febr. 11. 18:59
 8/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így vagyok ezzel sajnos,most beiratkoztam egy tanfolyamra ami augusztusig tart remélem leköti a figyelmem.
2010. febr. 11. 19:16
 9/19 anonim ***** válasza:
én leszoktam a cigiről és minden gondolatom a cigarettázáskörül forgott, ismerősök is csak ezzel foglalkoztak, és terhes is lettem szinte abban a hónapban csak sajnos méhen kívül sikerült megtapadnia. Műtét, kikészülés és újbóli dohányzás..... Most én is így vagyok mint Te. 1 éve.
2010. febr. 11. 19:20
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekem is ma jött meg. 17 hónapja próbálkozunk. Nekem kicsit segített, hogy leálltam a hőmérőzéssel, ovuteszttel, mensi előtti teszteléssel. Mondjuk enélkül is tudom, hogy mikor van pé., mert fáj a hasam. Néha jobb lenne, ha nem tudnám, mert így mindig jókor vagyunk együtt, de akkor sem sikerül. Meg én már kezdek beletörődni, hogy nem lesz gyerekem. Persze reménykedem mindig, de az eszemmel közbe tudom, hogy úgyis megjön.
2010. febr. 11. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!