Mit csináltok, hogy ne essetek kétségbe? Nekem nem megy.
Novemberben írtam ki egy hasonló kérdést, és hasonló válaszokat kaptam, mint Te.
Én sem értettem, hogy ha babát szeretnék, akkor hogyan lehet nem odafigyelni sem a jelekre, sem pedig arra, hogy miket is kéne csinálni. Főleg, mert nekem orvosi utasításra kellett hőmérőznöm. Amikor valaki kiejtette a száján a "ne görcsölj" kifejezést, fel tudtam volna rúgni.
Aztán, mikor már végképp nem lehetett semmi oka, amiért nem jött a baba már 3 éve (!), a dokim inszemet javasolt. Szépen megkaptam a hormoninjekciókat, és mentem pé ellenőrzésre, és közölte a dokim, hogy a hormonok nem csináltak pé-t, úgyhogy nem lesz inszem. Teljesen kibuktam, kidobtam a maradék ovuteszteket, elpakoltam a hőmérőt, sem a WC papírt sem a tisztasági betétet nem néztem meg egyszer sem, hogy akkor milyen folyásom van és mennyi. Eldöntöttem, hogy csakazértis jól fogom magam érezni, és majd egyszer lesz gyerekem.
Lett. Decemberben terhes lettem, a 10. hetet taposom. Úgyhogy én is csak azt tudom tanácsolni, hogy valahogyan meg kell próbálnod kikapcsolni, elterelni a gondolataidat. És ebben nem nagyon tudunk segíteni. Kéne valami hobbi, mozgás, bármi, aminek semmi köze a babához. Ha meg babakocsit látsz, gondolkozz inkább azon, hogy tetszik-e, és ha nem akkor Te miért nem olyat vennél!! :)
Sok-sok kitartást és erőt, és hidd el, minden rendben lesz. Megjön a babád, még akkor is, ha úgy érzed, az a pillanat sosem jön el. Ez mindenkire igaz lányok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!