Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináltok, hogy ne essetek...

Mit csináltok, hogy ne essetek kétségbe? Nekem nem megy.

Figyelt kérdés
A sorozatos sikertelenség kikészít. Passzív vagyok, már sírni sem tudok, csak nézek ki a fejemből. Megint egy negatív tesztes hónap, igaz mensim még nincs, de megint semmi. Hogyan "ne görcsöljünk" a babára, ha közben figyelem a hőm, a nyákot, az ovulációt, más pózban szeretkezünk és mérem a súlyom és akármi... hogy lehet így 'nem gondolni rá' ??? Ti hogy csináljátok???
2010. febr. 11. 14:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Novemberben írtam ki egy hasonló kérdést, és hasonló válaszokat kaptam, mint Te.

Én sem értettem, hogy ha babát szeretnék, akkor hogyan lehet nem odafigyelni sem a jelekre, sem pedig arra, hogy miket is kéne csinálni. Főleg, mert nekem orvosi utasításra kellett hőmérőznöm. Amikor valaki kiejtette a száján a "ne görcsölj" kifejezést, fel tudtam volna rúgni.

Aztán, mikor már végképp nem lehetett semmi oka, amiért nem jött a baba már 3 éve (!), a dokim inszemet javasolt. Szépen megkaptam a hormoninjekciókat, és mentem pé ellenőrzésre, és közölte a dokim, hogy a hormonok nem csináltak pé-t, úgyhogy nem lesz inszem. Teljesen kibuktam, kidobtam a maradék ovuteszteket, elpakoltam a hőmérőt, sem a WC papírt sem a tisztasági betétet nem néztem meg egyszer sem, hogy akkor milyen folyásom van és mennyi. Eldöntöttem, hogy csakazértis jól fogom magam érezni, és majd egyszer lesz gyerekem.

Lett. Decemberben terhes lettem, a 10. hetet taposom. Úgyhogy én is csak azt tudom tanácsolni, hogy valahogyan meg kell próbálnod kikapcsolni, elterelni a gondolataidat. És ebben nem nagyon tudunk segíteni. Kéne valami hobbi, mozgás, bármi, aminek semmi köze a babához. Ha meg babakocsit látsz, gondolkozz inkább azon, hogy tetszik-e, és ha nem akkor Te miért nem olyat vennél!! :)

Sok-sok kitartást és erőt, és hidd el, minden rendben lesz. Megjön a babád, még akkor is, ha úgy érzed, az a pillanat sosem jön el. Ez mindenkire igaz lányok!!

2010. febr. 12. 04:35
 12/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Ma egy fokkal jobb 'talán'.. igyekszem majd nem túlgondolkodni. Nektek is sok boldogságot!
2010. febr. 12. 07:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is totál igy vagyok.Már akkor is könnyes a szemem ha ezeket olvasom látom más is van igy.Csak sajnos akkor sem jött amikor tényleg nem foglalkoztunk vele.Ugyh kezdem feladni a reményt bár tudom,hogy nem szabad...
2010. febr. 16. 11:14
 14/19 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerül nektek sem! Bárcsak mindenki megölelhetné végre azt a pici testet, amire vágyik ... néha már el sem tudom képzelni, hogy egyszer tényleg itt lesz velünk. Mint egy álom, amitől csak gombóc lesz a torkomban és megint sírni tudnék ... Sok sikert nektek! Feladni nem szabad!
2010. febr. 17. 13:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia utolsó vagyok!Csak érdeklődök,hogy alakulsz lekileg?Remélem kicsit jobban vagy egy új hónap új remény:)Én is reménykedek most hátha...de lehet megint csalódnom kell tarthatnánk egymásban a lelket hátha igy könnyebb elviselni van görbéd?
2010. márc. 2. 15:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Szia! Nálam most nemrég kiderült a pco-m, ezért egy darabig nem próbálkozhatunk, csökkenteni kell a tesztoszteronszintet, beállítani az inzulint, és csak utána szabad újra. Remélem nektek nagyobb szerencsétek lesz!
2010. márc. 4. 08:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom!De ne add fel!!Sikerülni fog ha rendberakanak!Nekem most Hsg-t akarnak csinálni ha megint megjön.Kicsit félek tőle meghát nem is olcsó:S Neked,hogy derült ki h Pco-s vagy?
2010. márc. 4. 09:34
 18/19 A kérdező kommentje:
Elment a babánk egyszer, akkor elkezdtek kivizsgálni, és az eredmények szép lassan kirajzolták ezt a betegséget. A magas tesztoszteronszint és az inzulin eltérések utaltak erre először, de uh-n cisztákat is találtak. Reménykedem, hogy majd minden rendbe jön :((
2010. márc. 4. 12:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne!!Ez nem meddőség tudnak segiteni rajta!!Csak még egy kis türelem kell...aztán lehet h beelőzöl és előbb leszel pocakos mint Én :PD Fel a fejjel
2010. márc. 4. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!