Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit szedtek, isztok, csináltok...

Mit szedtek, isztok, csináltok, ami segít a teherbeesésben?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 09:32
 1/7 anonim válasza:
0%
Általában szeretkezünk a párommal. Ez segíteni szokott. Már két gyerekünk is van. Sok sikert!
2010. dec. 28. 09:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Van, akinél ez nem ilyen egyszerű. Engem is érdekelnének hasznos válaszok.
2010. dec. 28. 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek, sok egészséges párnak nincs gyereke évek óta rendszeres házasélet mellett.

Én ovulációs tesztet használok, Gravidát szedek, alapvetően egészségesen élek, párom is vitaminokat szed. Sajna 1,5 éve még így sem jön a baba, de a vizsgálataink rendben vannak, úgyhogy nem adjuk fel

2010. dec. 28. 10:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Az első válaszoló inkább tartsa meg az ilyen stílusú véleményét és örüljön,hogy neki nincsenek ilyen problémái! De a gyerekeinek még lehetnek!

Gravidám nekem is van,és folsavam,de még nem kezdtem el szedni.

2010. dec. 28. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi 7 hónap sikertelenség után elkezdtünk mindketten E és C vitamint szedni. A dokim javasolta, azt mondta, serkenti a nemi működést. Igaza lett, mert miután elkezdtük szedni, a második peteérésnél baba lett belőle. :)
2010. dec. 28. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:

én E vitamint és vasat szedek. Hátha...

Szorítok mindenkinek!

2010. dec. 28. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az elsőnek igaza van.

Én azt veszem észre itt az oldalon, hogy aki mindenféle szarokat (vitamin méhpempő) szedeget az nem lesz terhes.

Én nem értem minek kell görcsölni?!

2010. dec. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!