Segít a bükki füves ember-féle babaváró teakeverék a teherbeesésben?
5 sikertelen lombik után, a 6-nál ittuk, és segített.
34+1 hkm
Sziasztok, hol lehet ilyen csodateát kapni???
3 hónapja próbálkozunk ,de semmi minden mensi egy hatalmas csalódás!!
Van már egy 3 éves kisfiunk csak minnél előbb szeretnénk neki tesót!!!
Utolsó:
szerintem erre gondoltak: [link]
De jó!!! Gratulálok Nektek kedves sikeresen teherbeesők!
Kedves sumergo! A 6. mennyi időre sikerült (úgy értem: meddig jutottatok el a teakeverékek fogyasztásában?)
Bocsi, nem láttam, hogy kérdeztél! :-)
Úgy ittuk, hogy a méregtelenítés (1.lépés), és a méhfal erősítés+ spermaszámnövelés (2. lépés) még a lombik előtt volt, aztán a harmadik lépést (irrigálás stb) akkor kezdtem, mint a lombikos (stimuláló hormonos) szurikat kaptam (irrigáltam, és teáztunk is). Aztán leszívás, és beültetés, az után azt hiszem még 2 nap kellett volna irrigálnom, de mivel már beültetés után lettek volna, ezért azt már nem csináltam, de a teákat ehhez a lépéshez természetesen ittuk, meg aztán utána a málnalevélteát is, a 16. hétig. Most meg pár nap, és újra kezdem inni.
Ha még van kérdésed, írj!
Kedves sumergo!
Köszönöm a választ!
Most azért kezded újra a teák fogyasztását, mert kistesót szeretnétek? Egyébként én nagyon bízom most ebben az egészben, annyi helyen olvastam, hogy segített! Remélem nekünk is segíteni fog! Most lemondtam a kávéról, meg elkezdtem tornázni is.
A málnalevélteáról azt olvastam valahol, hogy vetélést is okozhat. Nálatok nem volt gond? Meg hogy nagy lesz tőle a tüsző - amikor még valaki nem terhes, tehát hasonló a hatása, mint a closti-nak.
Ja, a szülést is segíti? Akkor hamarosan meglesz a babátok! Gratulálok!
Ja és persze sok boldogságot Nektek!!! :)
Kedves sumergo!
Még egy kérdésem lenne: A 3. lépés az milyen teakeverékekből áll (női és férfi)? Miket tartalmaz az egyik és másik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!