Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Norcolut segített a teherbeesé...

Norcolut segített a teherbeesésben?

Figyelt kérdés
Holnap kell bevennem az első szem Norcolutot.Rendszeres a menstruációm,nem volt vele különösebb probléma(28-35 nap),de néha volt barnás pecsételésem,a nőgyógyász nagyon enyhe sárgatest elégtelenséget állapított meg.Peteérésem is van.Most és még 3 hónapig a 14.ik naptól kell elkezdenem szedni a 24.ik.Miért pont így?Miért a 14.ik nap?Mit fog így csinálni?Teherbe eshetek így mellette,van rá esély?
2011. okt. 13. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is a Norcolut alatt estem teherbe, valószínűleg ez segített, hogy megfoganjon a baba. :))

Ha jól emlékszem, akkor ez a tabletta abban segít, hogy ne legyen ilyen nagy ingadozás a mensiciklusodban. 28-35 nap. Valszleg a dokid szerint ez "túl sok" idő. Mármint az esetenként 35 nap.

2011. okt. 13. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:
a norcolut arra való, hogy meghozza a vérzést, nem a teherbeesésben segit. én pco-s vagyok, 4hónaig nem mensiztem mikor kaptam, h megjöjjön végre. aztán closty ami segiti a peteérést. segitette is:)
2011. okt. 13. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem is rendszeres volt a menstruációm 28-31 nap közötti. Mégis kaptam norcolut-ot, és clostibegyt-et. A clostibegyt még mindig itt van a szekrényben bontatlanul. Beszedtem a norcolutot és utána nem jött meg. Pedig én is úgy tudtam, hogy attól meg kéne jönnie és majd utána leszek esélyes babára ha a clostibegyt-et szedem be. Nálam azt mutatja a példa hogy a norcolut segített a babában (ugyanis előtte 3 évig nem estem teherbe).
2011. okt. 15. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!