Szeretnétek 3. gyereket? Milyen anyagi helyzetbe vagytok? Van e hiteletek?
Milyen idősek a gyerkőcök első válaszoló?
Nekem 3 lesz január 1. én a nagylányom a kisebbik lányom 1 éves lesz november 15. én. Mi jövőre szeretnék próbálkozni, hogy ne nagy korkülönbség.
Igen, szeretnénk, decemberben kezdjük a "gyártást", hogy kb 2 év legyen a korkülönbség, mint most is (22 hó).
Nem vagyunk gazdagok, de éhen sem halunk, 1+2félszobás panel, hitelre.
9 éves a fiam, 2 a lányom.
Első voltam
Igen szeretnénk,és ebben a hónapban kezdtünk dolgozni a projekten :) Ha most nem sikerül, akkor jövő hónapban kipróbálom az ovu-tesztet :) Anyagi helyzetünk: pont jó, megvan mindenünk :) hitelünk nincs!
És te kedves kérdező???
Mi ettől a hónaptól próbálkozunk. Azaz jövő héten még megjön és utána. Mindig 3 gyereket terveztünk kis korkülönbséggel. A lányaink 3 éves és 16 hónapos. (Elsőre összejöttek, remélem most sem lesz másképp.)
Sajnos van hitelünk, az egyik autónkon, ami még 3 év, ez a leggázabb, a házon nem vészes és A hitel + hitelkártyát fizetgetjük vissza. Muszáj volt ezeket is igénybe venni, hogy be tudjunk költözni a házunkba, pedig még félre tett pénzünk is volt.
Ha vissza megyek melózni (még visszavárnak) kb 50-70 kapok többet ill. addigra csak a házhitelünk marad, ha nem jön közbe semmi (remélem).
Mióta gyeden vagyok nem túl fényes az anyagi helyzetünk, ha az első baba születése előtti éveket nézem. Vágyom is vissza dolgozni pontosan ezek miatt. Mivel 3 gyereket terveztünk vagy most szülök és letudjuk ezt a "nyomorult" időszakot vagy ennyi gyerek marad. Vágyunk még 1 babára így lesz is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!