Ha fájdalmas a peteérés, hogy lehet gyereket gyártani? Hogy találta ki ezt ilyen felemásra a természet?
GYEREKET GYÁRTANI
fogalmazhatnál szebben is
Nekem kimondottan fájdalmas, de nem tart egész nap, és ha elmúlik a fájdalom, egyből megjön a kedvem:) Szóval jól ki van ez találva:)
De az is igaz, amit előttem írtak, hogy nagyon kevés nőnek fájdalmas.
Kedves Első! ne haragudj ha sérti a füledet, kisbabát tervezni, így jobb? Mi szoktunk viccesen nevezni dolgokat a férjemmel, minden családban vannak családi szlengek. Nem hiszem h a válaszadást befolyásolja a kérdés feltevés, nem káromkodtam.
Többiek: nem hiszem h 99% nem érzi, ha rákerestek arra h fájdalmas peteérés, meglepő mennyi nőnek okoz gondot. Pusztán biológiai értelemben érdekelne a dolog, tud-e valaki rá magyarázatot. Ilyenre gondoltam pl:
Peteérés idején általában kisfiúk fogannak, előtte általában kislányok, lehet h akiknek fájdalmas, nem születne egészséges fiúgyermeke, így intézi a természet, h azon a napon/napokon ne is gondoljon szexre. Nekem pl kislányom van,peteérés előtt voltunk együtt,lehet h nem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!