Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott, elvesztette a bizalmam, ti mit tennétek a helyembe? Bőv. Lent
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ti mit tennétek a helyembe ezek után?
Szóval mostanában hazudott a barátnőm párszor, azt mondta, hogy azért tette, hogy ne legyen rossz kedvem.. pedig én már az elején leszögeztem, hogy a hazugságot kerüljük, mert nem érdekel, hogy jót akart vagy sem, ezzel nekem csak rossz lesz.
Haragudtam a hazugságok miatt és már annyira bízni se tudtam benne, erre ő felhozta azt, hogy abbahagyja a cigit, erre én mondtam, hogy ha ki bírja december utolsó napjáig cigi nélkül ,akkor visszanyerheti a bizalmam, de ha átver, akkor valószínű, hogy már semmi se lesz olyan mint régen.
Szombaton pedig volt a SZIN-en, felhívott, ott mondtam neki, hogy ha akar szívjon el egy... -EGY- szálat, mert tudom, hogy jó lesik neki, ha iszik.. erre másnap találkozunk és megkérdeztem, hogy hány szálat szívott és azt mondta, hogy 3-at.. és amikor mondtam neki, hogy ennyit ér a bizalmam? ő pedig felháborodott, hogy ő nem hazudott nekem, mert elmondtam mennyit szívott és akárhányszor mondtam neki, hogy nem arról van szó, hanem arról, hogy ennyit ért neki a bizalmam, felháborodott rajta és elkezdett vitázni, meg engem okolni.. szóval semmi megbánást nem tanúsított.
jah.. és utána mondtam neki, hogy elnézem ezt a napot, de akkor tartsa be december végéig, ha azt akarja, hogy bízzak benne, erre azt mondta, hogy úgy se fogja..
Ti mit tennétek ezek után, ha ennyit érne a szerelmeteknek a bizalmatok? Mit gondoltok róla?
Ebcsont, ahogy így átgondoltam arra jöttem rá, hogy igazad van.. (neeem, nem a szakítással, mert nagyon is szeretem és nekem nem kell senki más, csak ő)
meg fogom vele beszélni :)
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!