A párommal csúnyán összevesztünk pár napja, vajon ennyire fontos neki a békülés? .
Figyelt kérdés
Mindketten megbántodtunk, de én talán jobban. 2 napja nem is igazán szolunk egymáshoz. Én tegnap már ott tartottam, hogy talán el kellene költöznie. Végülis belealudtunk a vitába, nem beszéltünk meg semmit. Reggel egy szerelmes levél fogadott tőle a gépen, hogy mennyire szeret. Már kezdtem volna túltenni magam az egész veszekedésen, de erre este hazajött, és mikor megkérdeztem, hogy ugye ma nem megy el a szokásos péntek esti bulizására a haverjaival, hanem inkább a gyerekünkkel megyünk el valamerre, és megbeszéljük a dolgokat, mondta, hogy szo sem lehet rola, mert a pénteki buli neki szent, és igazán lehetnék megértőbb. És hogy majd holnap elmegyünk valamerre. Jogosan esett ez rosszul, vagy én vagyok túl érzékeny szerintetek? A haverjaival évek ota minden péntek este elmegy dumálgatni. Engem az zavar, hogy nem tudott volna most az egyszer kivételt tenni, ha már tudja, hogy mennyire inog most a kapcsolatunk? Vajon ezek alapján fontos vagyok neki??2013. aug. 9. 20:11
11/12 anonim válasza:
Lehet ott beszéli meg a haverjaival a gondokat! Hm?
Attól még lehetsz fontos neki, hogy több szabadidőt igényel. De komolyan azt akartad, hogy költözzön el? Sokat veszekedtek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!