Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon összevesztünk a páromma...

Nagyon összevesztünk a párommal, ezért elment itthonról. Szeretném vele megbeszélni a dolgokat, de nem tudom hogyan kezdjek neki. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

A párommal fél éve vagyunk együtt, egy hónapja együtt is élünk. Egy előző kapcsolatából van egy 7 éves kisfia, aki borzalmasan hisztis és akaratos. A legszörnyűbb tulajdonsága az, hogy akkor hány, amikor csak akar. Ha valami nem tetszik neki és nem használ a hiszti sem, akkor elhányja magát és onnantól körülötte forog a világ.

Eddig még nem volt olyan nap, hogy végig iskolában lett volna, mert nincs kedve járni, egy kis színészkedés után jön a hányás és már hívják is a szüleit, hogy beteg.

Ezen a hétvégén velünk lett volna. Ma közösen pizzát csináltunk, de mikor készen volt, ő közölte, hogy neki rendelt kell és a házi rossz, ehetetlen. Én megmondtam, hogy vagy ez van vagy szendvics, de nem rendelünk semmit. Erre jött a hiszti, a földön fetrengős fajtából de mivel ez sem hatott meg, végighányta a nappalit. Az apja erre már ugrott is rendelt neki egy pizzát. Megpróbáltam vele megbeszélni, hogy ez a lehető legrosszabb amit csak csinálhat, de végül az lett az egészből, hogy egy kegyetlen dög vagyok, mert képes lennék szenvedni hagyni a fiát. Ezután összepakolta a fia cuccait, hazavitte az anyjához, ő pedig elment kiereszteni a gőzt a haverjaival.

Hogyan fogjak bele a beszélgetésbe? Tudom, hogy nem az én dolgom a fiuk megnevelése, de meg kellene értenie, hogy ezzel csak ártanak neki és ezzel a mi kapcsolatunkat is tönkre fogja tenni, mert én ezt nem fogom szó nélkül eltűrni.

2013. okt. 19. 21:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
26%
Már ne haragudj, nem mindegy ki vizsgálja ki. Vadaskertbe kellett volna vinni (egy hetes kivizsgálás), ahol az autizmust is vizsgálják.
2013. okt. 19. 21:48
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
De miért a kérdezőt szidjátok, talán az anyjának meg az apjának kellett volna megfelelő orvoshoz vinni nem?
2013. okt. 19. 21:51
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez simán hiszti, amit az apuka nem tud kezelni.
2013. okt. 19. 21:52
 14/31 A kérdező kommentje:
A vadaskertben is voltak, ott sem találtak semmit.
2013. okt. 19. 21:53
 15/31 anonim ***** válasza:
9-re: Amit mesélsz,az egy 1 évvel ezelőtti történet. Gondolom a Párodtól tudsz róla!? Tehát,örömhír,hogy akkor Ő is nyilván tisztában van vele,hogy igazad van,illetve Ő is egyetért Veled,csak mivel a fia könnyebben tudja "orron ragadni".Akkor meg nem lesz ez olyan nagy vita,nyugi!:)
2013. okt. 19. 21:54
 16/31 anonim ***** válasza:
Voltak a Vadaskertben? Hát akkor nem tudom, mi ez......
2013. okt. 19. 21:54
 17/31 anonim ***** válasza:
31%
*mivel a Fia, (VESSZŐ) könnyebben...
2013. okt. 19. 21:55
 18/31 anonim ***** válasza:
97%

Ha hány (és az apja azt hiszi, hogy beteg), akkor pizzával kell ettni? Megmondanám neki, hogy amíg hány, addig főtt krumplin és párolt zöldségen él.

Hamar meggyógyulna. Vagy vele kell feltakaríttatni a hányását.

2013. okt. 19. 22:10
 19/31 anonim ***** válasza:
95%
22:10 Ugyanez volt az eszemben, hogy leírom, miközben olvastam a válaszokat. Aki hány, az ne egyen pizzát. :)
2013. okt. 19. 22:34
 20/31 anonim ***** válasza:
92%

Hiszti -> hányás. Ez mindenkinél így van. Semmilyen szinten sem különleges ez a gyerek.

A jól bevált pohár vizet próbáltátok már?

2013. okt. 19. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!