Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszeljem le errol a...

Hogyan beszeljem le errol a testveremet?

Figyelt kérdés

Hosszu,regi es bonyolult tortenet kovetkezik.

Szoval. Voltunk apa,anya,es en( nagyon pici voltam meg).Szepen eleldegeltunk,amikor apamnak elcsavarta egy no a fejet. Apam csalta azzal a novel anyamat. Aztan ez kiderult ,es anyam (ertheto okokbol) elvalt apamol. Oke,ez is teljesen rendben van. Am idokozben kiderult,hogy ennek a nonek gyereke szuletett apamtol,csak ezt o eltitkolta. Azzal allitott oda apamnak,hogy az ove ez a 25 eves lany(no). Apam nem hitt neki,hiszen mar eltelt 25 ev,senki nem emlekezett erre a sztorira. Apasagi vizsgalat kovetkezett. Kiderult,hogy apame a lany. Na most idokozben anyamnak uj ferje lett,es lett meg egy gyereke,aki az en felocsem. Na mar most az elobb emlitett lany,aki apam lanya,na ez a lany ugyanolyan,mint az anyja. Egy utolso riherongy. Az anyja mar tobb csaladot is szetszaggatott. Na mar most az en felocsemnek mar felesege van. De a riherongy no(akivel csalta apam anyamat) lanya most beprobalkozott felocsemnel(22 eves). Sot,mi az hogy beprobalkozott? Egyszer le is fekudtek. Ezt elmondta nekem felocsem,es most errol probalom lebeszelni. Hogy nem eri meg,ne tegye a levesbe a feleseget ezert a noert(a riherongy lanyaert).

Hogyan gyozzem meg? Mondjam el neki ezt az egesz kalamajkat,hogy a no,aki beprobalkozott nala,az szakitotta szet az anyankat es az en apamat? Ez hatna? Mit tegyek? Nem akarom ezt a kapcsolatot,mert tudom,hogy a no lanya ugyanolyan,mint az anyja,es csak kihasznalna a felocsemet. Ugyanakkor a riherongy lanya is a feltestverem.... Nem tudom mit tegyek...

2014. ápr. 8. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak hogy tudd családot egy nő csak úgy tudd szétszakítani ha van egy férfi akinek kell az a nő. Nem értem ezt a felfogást, hogy a nőt hibáztatod apád meg az öcsi helyett.
2014. ápr. 8. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Nyugi par ev mulva ugyis meghalnak verfertozesben, nincs mit tul gorcsolni ezen... :D
2014. ápr. 8. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:

#2 Nem állnak rokoni kapcsolatban, nincs vérfertőzés.

Kérdező, hát ez komoly. Meséld el neki szerintem, de mit mond, miért feküdt le vele? Azért öcséd is ludas rendesen.

2014. ápr. 8. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Megértettük volna úgyis a történetet, ha nem írod le minden második mondatba, hogy a húgod a "riherongy" :D

Egyébként a csalfa férjek legalább annyira vastagon benne vannak a dologban és legalább annyira gusztustalanok, mint a riherongyok.

2014. ápr. 8. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:

"Nyugi par ev mulva ugyis meghalnak verfertozesben, nincs mit tul gorcsolni ezen... :D"

1) nem vérrokonok

2) a vérfertőzés nem betegség és nem is halálos...

2014. ápr. 8. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Az öcséd is felnőtt már, a saját életét úgy teszi tönkre, ahogy akarja.
2014. ápr. 9. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!