Menyasszonyomat egyre jobban zavarom mindenben úgy veszem észre. Már az apró dolgokért is rámszól. Mit tehetnék?
Ohhh... pedig olyan aranyos, ahogyan ragaszkodsz hozzá :)
irigylem a lányt :)
Mióta van ez így? Úgy értem, változott valami mostanában?
"Közeleg az esküvő, most már mennyasszonyként nyeregben érzi magát, kezdi kimutatni a valós énjét."
Látom, sokat tudsz a nőkről, barátom :D.
"Én bármit megadnék egy hasonló vőlegényért."
Szerintem ő is így gondolta. Máshol a baj, ne légy naiv :).
Szerintem valami miatt gondolkozik a szakításon. Viszont ezt még magának sem meri elismerni, ezért benned keresi a hibát, hogy a végén miattad legyen az egész, ő ne legyen hibás a szakításban. Még az se biztos, hogy tudatosan teszi, egyszerűen az is lehet, hogy fél az elköteleződéstől, a véglegességtől, hogy a házasságban össze lesztek kötve, és hárítja ösztönösen, hogy az elbizonytalanodás az ő hibája lenne, ezért benned keresi az okot.
Mit tehetsz? Nem tudom, nőként mondom, hogy ha egy nő veszekedni akar, akkor fog is, akármit is csinálsz. Talán próbálj egy picit leszakadni róla, ha ő elmegy aludni, gépezz, olvasgass még egy kicsit, hogy érezze, nem akarsz a nyakán lógni. Azt megértem, hogy néha kell neki a magány, a magára fordított idő, mert nekem is kell. Ezt ki kell alakítanotok, meg kell találnotok a magány helyét, szerepét is a kapcsolatotokban. A közös vacsora jó dolog, de utána nem muszáj kézen foga átsétálni a nappaliba és együtt lenni egész este. Fogj néha egy könyvet, vonulj el, hogy ő is lehessen egy picit magában, csöndben, a gondolataival. Az emberek jó részének szüksége van erre.
mert csak beszélsz, beszélsz,ráadásul jelentéktelen dolgokról és észre sem veszed, hogy folyamatosan ismételgeted magad
ezt az írásodból szűrtem le
Az esküvő még odébb van azért.Nem beszélek sokat,szoktam kérdezni tőle azért,de nem viszem túlzásba szerintem.
De eddig nem zavarta semmi a felsoroltak közül.Sőt!Ő mondta hogy milyen jó dolog hogy ennyit és ennyi mindenről tudunk beszélni és mindent megbeszélünk és végre egy ilyen embert talált.Akkor mi ez a hirtelen váltás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!