Mit csináljak? A szüleim mindenben a nővéremnek adnak igazat, többi lent.
Minden normális ruhámat elveszi, lop a pénztárcámból, rajtunk élősködik, mégis mindenért engem hibáztatnak. Ha a nővérem kötekedik velem, én meg visszaszólok, még jó, hogy a szüleim bennem keresik a hibát, hogy ok nélkül biztos nem köt belém...hát basszus mi okot adtam arra a nővéremnek, hogy leálljon szekálni azzal, hogy a gép elé le akartam ülni 2 perce, hogy megnézzem, kirakták-e már a felvettek névsorát a lehet, hogy leendő iskolám oldalára? Meg amúgy olyanokat mond, hogy neki is van annyi joga itthon lakni, mint nekem...már nem akartam neki mondani, hogy 27 évesen, úgy, hogy közbe dolgozik is (igaz, a pénze nagy részét cigire költi el) meg bármikor odaköltözhetne a pasijához, rohadtul nincs annyi joga itt lakni, ,mint nekem, amikor én még nem is vagyok nagykorú, nincs önálló keresetem se...
Miért van az, hogy ezek után is a szüleink neki adnak mindenben igazat?
15l
neki sem jó, neked sem jó,
egymást frusztráljátok
gratulálok
Nincs olyan ismerős lány vagy barátnő esetleg akitől tart a nővèred?
Zsarold meg hogy ha nem hagy bèkèn hogy valami olyat híresztelsz el róla hogy az a másik csaj "szèttèpi":-)
Utánna nyugi nem fog baszogatni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!