Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A szüleim...

Mit csináljak? A szüleim mindenben a nővéremnek adnak igazat, többi lent.

Figyelt kérdés

Minden normális ruhámat elveszi, lop a pénztárcámból, rajtunk élősködik, mégis mindenért engem hibáztatnak. Ha a nővérem kötekedik velem, én meg visszaszólok, még jó, hogy a szüleim bennem keresik a hibát, hogy ok nélkül biztos nem köt belém...hát basszus mi okot adtam arra a nővéremnek, hogy leálljon szekálni azzal, hogy a gép elé le akartam ülni 2 perce, hogy megnézzem, kirakták-e már a felvettek névsorát a lehet, hogy leendő iskolám oldalára? Meg amúgy olyanokat mond, hogy neki is van annyi joga itthon lakni, mint nekem...már nem akartam neki mondani, hogy 27 évesen, úgy, hogy közbe dolgozik is (igaz, a pénze nagy részét cigire költi el) meg bármikor odaköltözhetne a pasijához, rohadtul nincs annyi joga itt lakni, ,mint nekem, amikor én még nem is vagyok nagykorú, nincs önálló keresetem se...

Miért van az, hogy ezek után is a szüleink neki adnak mindenben igazat?

15l

2013. ápr. 26. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy igaza van, a házban ugyanannyi joga van lakni, mint neked. Viszont ahhoz nincs joga, hogy minden ok nélkül belédkössön, engedély nélkül turkáljon a pénztárcádba, és elvigye a ruháidat.
2013. ápr. 26. 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom megmondani, hogy mit csinálj, csak annyit írok, hogy teljesen mindegy hány éves, ugyanolyan joga van a szülői házban lakni, mint neked, semmivel sem kevesebb!!
2013. ápr. 26. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:

neki sem jó, neked sem jó,

egymást frusztráljátok

gratulálok

2013. ápr. 26. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szoba kulcsra zárva, pénztárca valami olyan helyre, ahol szintén el tudod zárni.
2013. ápr. 26. 11:53
 5/7 A kérdező kommentje:
nem engedik, hogy kulcsra zárjam a szobám ajtaját, olyan meg már előfordult, hogy eldugtam a pénzem, és megtépett, mert nem akartam neki odaadni..
2013. ápr. 26. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Nincs olyan ismerős lány vagy barátnő esetleg akitől tart a nővèred?

Zsarold meg hogy ha nem hagy bèkèn hogy valami olyat híresztelsz el róla hogy az a másik csaj "szèttèpi":-)

Utánna nyugi nem fog baszogatni:-)

2013. ápr. 29. 22:42
 7/7 Zsófuci03 válasza:
Ha ő huszonhét éves neked meg nincs önálló kereseted feltételezés te húsz alatt vagy akkor hogy nyúlhatja leány ruháit mert ha nem kisnövésű akkor nyilván nagyobb nálad
2017. jan. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!