25 éves fiú esetében mennyire normális, hogy szinte
mindenben az édesanyja utasításait követi?
Figyelt kérdés
A barátom még a szüleivel lakik, ami nem lenne gond, de úgy érzem, hogy én csak egy lényegtelen személy vagyok az édesanyja mögött. Ő mondja meg neki, hogy alhat-e nálam, hogy elmehet-e valahová, tulajdonképpen mindent vele beszél meg, mielőtt döntene.
Először örültem, hogy ilyen jó a kapcsolat közöttük, és hát állítólag a férfiak úgy fognak viselkedni a feleségükkel, ahogy az édesanyjukkal, de ezt mégis túlzásnak érzem. Ti mit gondoltok?
Jobb nem lesz sajnos. Tapasztalatbol mondom. Amúgy ennyi évesen ez már beteges és nagyon nem egészséges.
2013. máj. 2. 21:15
3/20 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek. Szinte biztos, hogy ha végre (nyáron) hozzám költözik, az édesanyja folyton hazarángatja, hogy ebben-abban segítsen.Ezt pedig nem fogom sokáig tolerálni, mégis szeretnék adni egy esélyt, hátha tévedek.
2013. máj. 2. 21:21
4/20 anonim válasza:
Mi van ma? Mamahotel nap? Ez már a második ilyen kérdés. Szerintem segítségre szorul a srác, mert ez ennyi idősen már nem normális.
2013. máj. 2. 21:22
5/20 anonim válasza:
Nagyon gáz a srác is,és az anyja is.Ebből normális kapcsolat nem nagyon fog sikerülni,bocs.
2013. máj. 2. 21:24
6/20 anonim válasza:
Amúgy ezek a kedves mamak is kicsit magukba szállhatnak hogy miként tapadnak ra a fiúkra.
2013. máj. 2. 21:31
7/20 A kérdező kommentje:
Az édesanya védelmére legyen mondva, a másik fia külföldön él, jó, ha egy évben kétszer hazalátogat. Bár ez még nem indok arra, hogy a másik fiát megfojtsa, de én ezzel próbálom nyugtatgatni magam, egyre kevesebb sikerrel.
2013. máj. 2. 21:33
8/20 anonim válasza:
Pont ilyen párom volt, én 27 éves voltam, ő 25. Anyuci hallgatózott a szomszéd szobában, amikor szexeltünk; sőt leselkedett (tisztán kivehető volt az alakja az ajtó sötétítő függönye előtt). Szextanácsokat is az anyjától kért. Közben eltelt 12 év. A pasinak voltak utánam barátnői, de az összes elhagyta.
2013. máj. 2. 21:34
9/20 anonim válasza:
Gondold meg, mit csinálsz. Mindig második leszel, a pasi soha nem fog megvédeni, a Te pártodra állni. Ugyanakkor mindig tisztelni és szeretni fog. De neked kell Férfinak lenned ebben a kapcsolatban. Ha bevállalod.
2013. máj. 2. 21:37
10/20 anonim válasza:
Szerintem nem probléma, hogyha fontos a srác életében az anyja szava, pláne amíg otthon él. Ha a szüleink közelében laknánk, akkor gond nélkül átengedném a mamához, ha úgyérzem nem fúr. Ha anyu hív, én is mennék minden további nélkül, a páromat sem tiltanám erről le.
Ellenben ennek van egy egészséges határa. Szerintem akkor fog előjönni nálatok, hogy mennyire van gáz, ha összeköltöztök. Majd akkor eldől, hogy mennyire kóros ez a viselkedése és az anyukája feltudja-e fogni, hogy ő is felnőtt és kirepül a családi fészekből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!