Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A menyasszonyom megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszonyom megcsal a lagzi előtt?

Figyelt kérdés
Esküvő előtt àllunk. A menyasszonyomnak előttem nem volt senkivel hüvelyi orgazmusa. Esküvői pániknak indult, nagy mélyre kellett ásni, hogy kiderüljön az a baj, hogy mással is ki akarja próbálni. Mi a véleményetek róla? Őszintén
2018. júl. 6. 11:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%

Őszintén? Próbálja. Egyszer úgy is meg fogja tenni, ha benne van ez a kíváncsiság, főleg sok év házasság alatt, mikor befigyel a megszokás is.

De én lefújnám az esküvőt. Aki igazán szerelmes, abban sokkal erősebb a féltés, hogy téged ne veszítsen el, mint a kívàncsiság, hogy mit veszít, ha többé nem jár benne más farka.

2018. júl. 6. 11:08
 2/27 anonim ***** válasza:
89%
? Nekem a férjem az első és egyetlen párom. Én úgy fogom fel, hogy elsőre megtaláltam azt, akivel passzolunk és szinte tökéletes párost alkotunk. Baromira nem érdekel, hogy csak vele voltam eddig és leszek is. Láttam elég szar kapcsolatot, szóval azt se lehet mondani, hogy nincs összehasonlítási alapom. Ha neki erre van szüksége, mindig is szüksége lesz az újdonságra. Ha valami jó, azt nem kell tönkre tenni egy kufirc miatt. Ez a véleményem. Alapból ezt a kiélés dolgot is egy nagy baromságnak tartom. Van akinek sose sikerül, ha a fél várost megdugja se, másnak meg nincs szüksége rá. Én pl. sosem éreztem késztetést, hogy kipróbáljam mással. De ha fel is merülne bennem, azt gondolom, hogy tudnám mérlegelni, hogy a kapcsolatom fontosabb, vagy hogy kipróbáljam milyen mással a szex. Részemről az előbbi, de kinek mi.
2018. júl. 6. 11:19
 3/27 anonim ***** válasza:
95%

Én erre a kijelentésésre felbontanám az eljegyzést, és kiraknám a popóját.

Ha MÉG MOST nem is csal meg, esélyes, hogy meg fog, mert VÁGYIK MÁSRA.

Pech, az esküvőt felejtsd el.

2018. júl. 6. 11:22
 4/27 anonim ***** válasza:
94%

Mással is ki akarja próbálni.

Ez jó. :-)!!!

Ez egy elfogadható magyarázat?

Most őszintén...

Mi lesz később ha már esküvő előtt ezt teszi veled???

Én úgy fújnám le az egészet mint annak a rendje!

Aztán ha a rokonság kérdezi hogy "de miért", akkor a kiskezét megfognám, és kiállítanám hogy akkor ő mondja el!

2018. júl. 6. 11:25
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Én dobnám a csajt. Onnantól bárkivel kipróbálhatja.
2018. júl. 6. 11:40
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Tuti hogy nem vennék el egy ilyen nőt!
2018. júl. 6. 11:46
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem mással akarja kipróbálni, hanem azzal, akit már kinézett magának, csak így, ezzel a dumával szerinte nem számít megcsalásnak. Ez már veszett ügy,

Ki szeretné élni magát szexuálisan, mindeközben megtartani tartalékban a balekot, aki el is veszi.

Ezek után csodálom, hogy egyáltalában még foglalkozol a gondolattal, hogy elved. Ennyi tartásod sincsen?

2018. júl. 6. 11:46
 8/27 anonim ***** válasza:
96%
Még nem is a feleséged de máris más f4$za hiányzik neki? LAPÁT.
2018. júl. 6. 11:47
 9/27 anonim ***** válasza:
85%

Előbb vagy utóbb él a lehetőséggel, de erre pont nem lehet házasságot alapozni már így.

Ha el tudod fogadni így az elején akkor vedd el, ha meg nem akkor ne vedd el. Ám illúzióid ne legyenek, nem ritkán a legszerelmesebb nők lépnek félre egy két napos mosolyszünet alatt is akár.

A hüvelyi orgazmus meg nem magyarázat. Semmi nem garantálja, hogy a másikkal jó vagy jobb lesz, csak annyi biztos, hogy másmilyen.

2018. júl. 6. 11:49
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki. Tudom, hogy szereted de később valószínűleg megcsalna. Így nem mennék bele egy házasságba. Mindig ott motoszkálna bennem a gondolat, hogy amig én keményen dolgozom a jobb megélhetésünkért, ő addig otthon lovagol valaki más fszán. Köszi inkabb nem.

Dobtam már csajt hasonló dolog miatt pedig fülig szerelmes voltam belé. Fájt, nehéz volt kiheverni de inkább ez, mint, hogy ki legyek használva, át legyek bszva.

Dobd ki még most. Találni fogsz jobbat.

2018. júl. 6. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!