Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A menyasszonyom megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszonyom megcsal a lagzi előtt?

Figyelt kérdés
Esküvő előtt àllunk. A menyasszonyomnak előttem nem volt senkivel hüvelyi orgazmusa. Esküvői pániknak indult, nagy mélyre kellett ásni, hogy kiderüljön az a baj, hogy mással is ki akarja próbálni. Mi a véleményetek róla? Őszintén
2018. júl. 6. 11:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha lesz leánybúcsú, már ott megcsal a chippanddale fickóval... Dobd ki! Ne akarj elvenni egy ilyen nőt, aki másokon akar lovagolni...
2018. júl. 6. 12:25
 12/27 anonim ***** válasza:
21%
Ezért mondják, hogy a legnagyobb k...vából lessz a legjobb feleség! Mert akárki akármit mond aki nem éli ki a vágyait fiatalon az bizony utána fogja! Persze vannak kivételek de az vágyak elnyomása se egészséges!
2018. júl. 6. 12:25
 13/27 anonim ***** válasza:
94%

12-nek

Pontosan akkor ha kiéli magát, utána hozzámegy valakihez, akkor pár év múlva újra kívánni fogja a f#szt, ezért fogja megcsalni. Nem jó egy kiélt nő...

2018. júl. 6. 12:42
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy valamit kiélsz, és csak addig akarod.

Akkor lehetne azt mondani, hogy "szívem, van egy hónapod, hogy megidd azt az alkoholmennyiséget, amit életedben tervezel, utána egy kortyot se akarj".

2018. júl. 6. 12:46
 15/27 anonim ***** válasza:
51%
Próbálja ki egész nyugodtan. Én meg elkölteném örömlányokra a lagzira szánt pénzt, utána meg keresnék egy tisztességes lányt. Mert nekem ezek után nem lenne hozzá gusztusom.
2018. júl. 6. 13:14
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
12# jaaaj hagyjuk már ezt.... Egy hatalmas bullshit.... Barátnőm "igazi" ribizli volt, jött a "nagy ő" házasság, minta feleség lett... Sütött, főzött mint egy mintaháziasszony.. Tudod meddig tartott? Két évig 😀 Kutyából nem lesz szalonna. Persze akadhat kivétel, de ez egy szar duma.... Nincs olyan hogy ki kell élni magad. Van aki nem boldog ha nem lovagol 100 fa sz. on... És hiába teszi ezt meg még esküvő előtt, azt hiszed utána nem kell neki az új fa. sz? Dehogynem. És ez nem csak a nőkre igaz, hanem a pasikra ugyanúgy. Már elnézést. És nem a vágyak elnyomásáról van szó. Van ilyen ember meg olyan. Van akinek szüksége van erre, van akinek még nem. Hagyjátok már ezt a szart.
2018. júl. 6. 14:01
 17/27 anonim ***** válasza:
47%
14# egyetértek
2018. júl. 6. 14:01
 18/27 anonim ***** válasza:
62%
Talán beszéljetek őszintén a szexuális vágyaitokról.. ő mit akar és te mit akarsz a szexben.
2018. júl. 6. 14:09
 19/27 anonim ***** válasza:
26%

Őszintén, szerintem köztetek jobban működik a kommunikáció, nyíltabbak, őszintébbek vagytok egymáshoz, mint a jegyespárok 90%-a. Ez nagy dolog.

Ha ezt el tudta mondani, tudtatok beszélni róla, akkor gondolom a “hogyan tovább” is felmerült, nem beszélve a te érzéseidről a dologgal kapcsolatban... és igazából ez a lényeg. Én anno, még bőven az esküvő előtt “elküldtem” máshoz a férjemet, mert análozni szeretett volna, én meg ezt semmiképp nem vállaltam volna be... lehet fújolni, meg “akkor nem is szereted igazán”-ozni, de én úgy voltam vele, hogy szeretem őt annyira, hogy ne fosszam meg valamitől, amire vágyik. (Az már csak hab a tortán, hogy egyébként nem élt a lehetőséggel, mert ő meg szeretett annyira, hogy lemondjon erről). Szal nézőpont kérdése. A lényeg, hogy ez rajtad múlik, szerintem tök érthető és jogos, ha azt mondod, hogy akkor menjen isten hírével - nem mellesleg ha így is megy, az meg is mutatja, mennyire vagy fontos neki -, de az is megeshet, hogy “megengeded” neki a dolgot, aztán boldogan éltek, amíg, meg nem...

2018. júl. 6. 15:07
 20/27 anonim ***** válasza:
95%
Ha ez zavarja, akkor az azt jelenti, hogy nem képes melletted elkötelezni magàt. előbb utóbb meg fog csalni. Jobban jàrsz ha lefújod az esküvőt és kidobod. 32/N
2018. júl. 6. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!