Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyom megcsal a lagzi előtt?
12-nek
Pontosan akkor ha kiéli magát, utána hozzámegy valakihez, akkor pár év múlva újra kívánni fogja a f#szt, ezért fogja megcsalni. Nem jó egy kiélt nő...
Olyan nincs, hogy valamit kiélsz, és csak addig akarod.
Akkor lehetne azt mondani, hogy "szívem, van egy hónapod, hogy megidd azt az alkoholmennyiséget, amit életedben tervezel, utána egy kortyot se akarj".
Őszintén, szerintem köztetek jobban működik a kommunikáció, nyíltabbak, őszintébbek vagytok egymáshoz, mint a jegyespárok 90%-a. Ez nagy dolog.
Ha ezt el tudta mondani, tudtatok beszélni róla, akkor gondolom a “hogyan tovább” is felmerült, nem beszélve a te érzéseidről a dologgal kapcsolatban... és igazából ez a lényeg. Én anno, még bőven az esküvő előtt “elküldtem” máshoz a férjemet, mert análozni szeretett volna, én meg ezt semmiképp nem vállaltam volna be... lehet fújolni, meg “akkor nem is szereted igazán”-ozni, de én úgy voltam vele, hogy szeretem őt annyira, hogy ne fosszam meg valamitől, amire vágyik. (Az már csak hab a tortán, hogy egyébként nem élt a lehetőséggel, mert ő meg szeretett annyira, hogy lemondjon erről). Szal nézőpont kérdése. A lényeg, hogy ez rajtad múlik, szerintem tök érthető és jogos, ha azt mondod, hogy akkor menjen isten hírével - nem mellesleg ha így is megy, az meg is mutatja, mennyire vagy fontos neki -, de az is megeshet, hogy “megengeded” neki a dolgot, aztán boldogan éltek, amíg, meg nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!