Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyom megcsal a lagzi előtt?
Na akkor így meg főleg dobnám.
Sajnàlom haver, de tényleg :/
Nem kell nagy dirrel durral szakítani. Csak nyugisan.
Ja és utàna ne hagyd, hogy vissza könyörögje magàt. (Valószínűleg addigra már megdugatnà magát mással szóvaaaal..)
Sok sikert a tovabbiakban és kitartàs. Lesz màsik, jobb, aki megbecsül :)
Az ilyen mindig is nyitva fogja hagyni azt abizonyos kiskaput.
A saját nyugodt jövőbeli életed érdekében igen ajánlott elgondolkodni hogy kell-e ez neked!
Hidd el, nem mindenki ilyen, találni fogsz olyat, akiben megbízhatsz.
Nekem is volt részem több ilyenben, már kezdtem azt gondolni hogy a párkapcsolatosdi ilyen, hogy mindig vigyáznom kell és éberen őrködni nehogy betévedjen egy kóbor ....sz.
Mígnem lett egy olyan párom, aki ennek ellentéte volt. Amíg mi együtt voltunk, határozottan, egyértelműen hárított minden lelkes jelentkezőt. Ilyen szempontból ez egy nagyon jó tapasztalat volt.
Az én volt feleségem is ilyen fériakkal barátkozós, magához közel engedős, de mindig időben leállítós típus volt. Engem mindig is zavart, hogy túl közel engedi magához a pasikat, de megbíztam benne, nem is élt vissza a bizalmammal jó sokáig, kb 3 évig. Akkor volt egy futó kalandja, még a szexig se jutottak el, de majdnem váltunk miatta, annyira megeomlott a kapcsolat. Aztán eltelt még 2 év, eddig bírta, titkos viszonyt kezdett, 1 év után buktak le, aztán váltunk.
Az én példám alapján azt mondom, hogy a helyedben azonnal lefújnám az esküvőt,és hosszú távra nem terveznék vele. Esetleg egy laza kapcsolat még maradhat, ha mindkettőtök akarja, de semmi több.
Ha már érzelmekről beszél, akkor kuka.
Már nem szeret téged, vagy őt IS szereti, innentlől kezdve csak idő kérdése, mikor adja be a derekát - akár téged totál faképnél hagyva.
Ne várd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!