Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, akinek megkérték a kezét de az esküvőt elodázta a párja?
Nekünk másfél éve volt eljegyzés. Nem én erőltettem, magától akarta, nagy felhajtást is csinált és nagy volt a meglepetés. Most meg mindig azt mondja, hogy majd úgyis elvesz.
Volt egy időpont, de munkát kellett váltania és inkább elhalasztottuk, mert bizonytalan volt minden, most meg már időpont sincs, csak "majd".
Elég hülye érzés.
Meg csomóan kérdezgetik, hogy mikor lesz már esküvő. Szinte ciki, hogy a nagy felhajtás után néma csend van.
Ezt nem tudom megérteni, hogy mire volt jó, de amúgy meg minden jó együtt, szóval megpróbálom nem felhozni a témát, de azért birizgál a gondolat :D
szerintem őszintén tette fel a kérdést, csak most úgy elült a dolog.. engem is piszkál mindenki mikor lesz esküvő.., ha rajta múlik, szerintem ellenne így simán..
ez azért kicsit rossz
oké hogy a pasik nem ilyenek, meg h úgysem jövőre lesz, de kicsit foglalkozhatna a dologgal.
(a menyasszonyom megszólítás szerintem nem gáz, tök szép :)----de nyilván nem ez a legfőbb gondom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!