Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, akinek megkérték a kezét de az esküvőt elodázta a párja?
Az eljegyzés még csak most volt, még nem érzi szorongatónak a határidőt.
Nekem van olyan ismerősöm, akit megkért a párja, és évek óta elodázzák az esküvő, mert a pasi valahogy sosem igyekszik eléggé, elodázza, most ezért nem jó, azért nem jó...
Én így biztos nem erőltetném, de szakítanék is vele. F-szért jegyez el, ha utána nem bír elvenni, érted. Akkor menjen és sz-rakodjon más idejével.
Ha a pasinak macera az ilyesmi, és utána az egész terhet a nőre rakja, és nyűgnek érzi az egészet,akkor ne kérje meg a nő kezét és kész.
Én nő vagyok, de két évvel az esküvő előtt engem se nagyon hozna ez lázba.
Szerintem fölösleges volt most az eljegyzés, ha csak két év múlva lesz esküvő, de ez már mindegy, nem lehet visszacsinálni.
Majd ráérsz jövőre ezen agyalni és bevonni jobban a vőlegényt.
Már miért lenne felesleges? Azért mert valakinek nincs fölös többmillája egy lagzira és inkább gyűjt még/másra gyűjt előtte, azért ne is kérjék meg a kezét? Szerintem nem mindenki házasodik a lánykérés után következő évben rögtön, sőt.
De azért köszönöm a válaszaitokat, nem hiszem h húzná az időmet :)
engem pl nőként nem érdekelt az egész szervezés, megnéztünk tíz helyszínt. de ötödik után a hajam téptem.
ruhát, virágot kiválasztottam, de a többi pl nem érdekelt.
PErsze, hogy te, ez általában a nők dolga, mert ők vetik bele magukat teljes vállszélességgel, férfiak legyintenek rá. :)
Na, szerintem a vőlegényem a kivétel. Megkérte a kezem, aztán a hétvégén leültünk körülbelülre beszélni is az esküvőről.
Hány főt, milyen helyszínt szeretnénk, kiválasztotunk egy meghívót, ami tetszett, ilyesmik.
Három hét múlva beállított a meghívóinkkal, és már le volt foglalva a helyszín, a zene, egy magyar anyakönyvvezető (nem tudom, hol találta :D ), én meg csak pislogtam. :D
Azt mondta, a dekoráció részt rám bízza, meg a rám vonatkozó (smink+fodrász, ruha) dolgokat.
De ő mindent gyorsan és hatékonyan megszervez és elintéz, de ezzel őszintén meglepett. :)
"Már miért lenne felesleges? Azért mert valakinek nincs fölös többmillája egy lagzira és inkább gyűjt még/másra gyűjt előtte, azért ne is kérjék meg a kezét?"
Majd megkérik előtte. Addig is lehet gyűjtögetni.
Nekem sincs fölös többmillám, de nem is tervezek többmillás esküvőt.
mi sem tervezünk többmilliósat, de egy kicsi rendezvény is sok pénz, van akinek arra is gyűjteni kell.
szerintem az a fontos, h mindenki találja meg az elképzelését mind a párja, mind pedig a rendezvény tekintetében. Én megtaláltam, csak az volt a kérdés h ez igaz-e általánosságban, h a pasik "elülnek" a szervezésben. Mert kicsit elkedvetlenedtem, de köszönöm, aki válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!