Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Menyasszonyomat miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyomat miért zavarja annyira, hogy anyukámnak haszonélvezeti joga van minden vagyontárgyamon?

Figyelt kérdés
A házon is van neki haszonélvezet meg a két autón is, mert anyukám fél, hogy ha megnősülök akkor ki fognak zsákmányolni. Anyukám szerint a legtöbb nő csak erre utazik. Mivel már eléggé előrehaladott korban vagyok, nem voltam még házas így én is félek kicsit ettől, mert manapság mindenütt tényleg azt lehet hallani, hogy a nők csak a férfi pénzére utaznak, utána ha megszerezték akkor lelépnek és mekkorát kaszáltak a válásból. Kicsit félek ettől az egész házasság dologtól őszintén, de 39 évesen már úgy érzem ideje lenne megállapodni és páromról azt hiszem, hogy szeret, bár ez nem tudom mennyiben fog változni majd ha össze házasodtunk. Anyukám is nagyon ellenzi a dolgot. 39/F

2020. dec. 8. 08:59
 31/99 anonim ***** válasza:
26%
#21 Mondjuk ez tényleg a ló túloldala. Nem kell a feleségnek adni a lakás felét.
2020. dec. 8. 09:45
 32/99 anonim ***** válasza:
97%
Ha azt nézzük már nem azert de igy neked sincs semmid. A szülöi fészekben ülsz csak es azon kakaskodsz
2020. dec. 8. 09:45
 33/99 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb baj itt, hogy a haszonálvezet erősebb mint a tulajdonjog, vagyis ahogy előtte írták, anyukád mindenbe beleszólhat amit abban a házban tesztek. El tudom képzelni, hogy még a fal színét sem választhatjátok meg az ő megkérdezése nélkül. Erre meg se a párodnak, se pedig neked kérdező nincs szükséged. Ha pedig anyukád nem csípi a párod, akkor evidens, hogy amit ő szeretne azt tuti nem fogja hagyni.
2020. dec. 8. 09:46
 34/99 A kérdező kommentje:

"Ha egy nö "neked adja " az életét gyereket szül neked ràd alapoz mindent szerinted jogszerü egyszercsak kirakni az utcara?"

Én meg neki adom az enyémet, úgy hogy én még bukhatok is a dolgon vele ellentétben.

Gyerekbe még nem gondolkodtunk idáig.

Amúgy szerintem a házasságot ahhoz is kötni kéne törvényileg, hogy ki mennyit visz bele anyagilag. Úgy jóval kevesebb aránytalanságra és átverésre volna esély.

35/99 anonim ***** válasza:
79%
Egy puding vagy öcsi 39 évesen. Anyuci törődjön a saját dolgával. Vagy tőle kaptál mindent? Egyébként hiába volt a házasságkötés előtt a tiéd 5 év után közös vagyonnak minősül. Erre találták ki a házassági vagyonjogi szerződést. Bújj ki anyuci szoknyája alól.
 36/99 anonim ***** válasza:
100%
Kerdez már meg anyukad hogy milyen hàzban él. Apukàdnak gondolom van külön hàza..
2020. dec. 8. 09:47
 37/99 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg hogy ne verd àt a csajt. Es közöld vele korrektül azt hogy demmi nem az öve es valaskor mehet az utcara(esetleg a gyerekekkel együtt). Es ilyen feltételekkel hozzad megy e.

MINIMUM ennyi korrektség legyen benned.

2020. dec. 8. 09:48
 38/99 anonim ***** válasza:
2%

Kérdező!

Se a csajodra, se az itteni nőkre ne hallgass! Anyád véd téged, és magát is.

A nőd örüljön, hogy lesz férje, és lesz hol laknia, AMÍG, megbecsüli magát

Ne csicskulj be, egy kis dugásért!

2020. dec. 8. 09:49
 39/99 anonim ***** válasza:
100%

#37 ! Olvasgass kicsit mielőtt baromságot írsz!

[link]

2020. dec. 8. 09:49
 40/99 anonim ***** válasza:
92%

"

Én meg neki adom az enyémet"

Te még joformàn "lakhatàst" sem adsz neki, nemhogy az életed.

2020. dec. 8. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!