Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Menyasszonyomat miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyomat miért zavarja annyira, hogy anyukámnak haszonélvezeti joga van minden vagyontárgyamon?

Figyelt kérdés
A házon is van neki haszonélvezet meg a két autón is, mert anyukám fél, hogy ha megnősülök akkor ki fognak zsákmányolni. Anyukám szerint a legtöbb nő csak erre utazik. Mivel már eléggé előrehaladott korban vagyok, nem voltam még házas így én is félek kicsit ettől, mert manapság mindenütt tényleg azt lehet hallani, hogy a nők csak a férfi pénzére utaznak, utána ha megszerezték akkor lelépnek és mekkorát kaszáltak a válásból. Kicsit félek ettől az egész házasság dologtól őszintén, de 39 évesen már úgy érzem ideje lenne megállapodni és páromról azt hiszem, hogy szeret, bár ez nem tudom mennyiben fog változni majd ha össze házasodtunk. Anyukám is nagyon ellenzi a dolgot. 39/F

2020. dec. 8. 08:59
 51/99 anonim ***** válasza:
87%
Ja és egy hazassàgban nincs olyan hogy én. Hanem MI van.
2020. dec. 8. 10:01
 52/99 anonim ***** válasza:
92%

"mert manapság nagyon veszélyes a házasság és én hiszek neki. "

Na akkor volt veszélyes igazán, amikor ő ment az apádhoz. És ez most bizonyosságot is nyert. Anyád nem téged véd, hanem a saját dolgait, csak így csomagolja neked, hogy bedőlj neki, és ne lásd meg az ő anyagias viselkedését. Ez a jelek szerint sikerült is neki.

2020. dec. 8. 10:02
 53/99 anonim ***** válasza:
92%

Azt végiggondoltad, hogy ha 5-10-20 év múlva mondjuk demens lesz az anyád, ha olyan jön rá egy nap, akkor téged is úgy tesz ki a lakásból, mint macskát szarni? Aztán mehetsz az utcára vagy kereshetsz SOS-ben albérletet.

Ha neked már nem elégíti ki az igényeidet a lakás vagy az autók, eladni sem tudod őket. Bármikor kitehetnek, bármikor odaköltözhet hozzátok, neked egy szavad nincs.

Normális nő menekülne egy ilyen (mérgező) anyuci kicsi fiától.

2020. dec. 8. 10:03
 54/99 anonim ***** válasza:
90%
Csodàlom gogy apud nem tette ki az utcara veled együtt. Az ö szisztemaja szerint ugyanis igy kene lennie ma.
2020. dec. 8. 10:03
 55/99 anonim ***** válasza:
100%
#46 Ez sem igaz. A szokásos berendezési és hétköznapi használatú tárgyak lesznek közösvagyon öt év után (tv, szárítógép, mosógép). Erre pont totál nem jó a haszonélvezeti jog.
2020. dec. 8. 10:04
 56/99 anonim ***** válasza:
92%
Kár, hogy apád érdekeit nem védte senki anyádtól. Érdemes lett volna.
2020. dec. 8. 10:10
 57/99 anonim ***** válasza:
87%
58# teged ha kidobna apàd anyuddal együtt nem tudom mit szolnal. Biztos nem fognàl kezet vele..
2020. dec. 8. 10:11
 58/99 anonim ***** válasza:
95%

Anyukám, anyukám, anyukám.. Ezt még olvasni is gáz.

Amúgy áruld már el hogy ha a házasság előtt szerzett vagyon valasnal téged illet akkor mégis hogy tudna kisemmizni a nő?

És tisztában vagy azzal hogy anyád haszonélvezeti joga erősebb mint a te tulajdonjogod? Magyarul ha anyadnak valami nem tetszik bármikor kitehet a házból akár téged, akár a feleséged, akár a közös gyereketeket, akár mindannyiotokat. Ha már eleve így áll a barátnődhöz szerinted nem teszi meg? Meg szerinted ki szeretne anyós házában élni ahol úgy kell mindent csinálni ahogy ő akarja?

2020. dec. 8. 10:11
 59/99 anonim ***** válasza:
90%
Egyértelműen kamu a kérdés, direkt írja mindig, hogy anyukám így, anyukám úgy.
2020. dec. 8. 10:13
 60/99 anonim ***** válasza:
100%

Nem kamu szerintem.exem detto ugyanilyen hülye az anyjàval együtt. Es köszönöm a mai napig hogy hàzassàg elött velem ezt világosan közölték.

Ez létezö jelenség.

2020. dec. 8. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!